Τετάρτη 2 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - CHAMPIONS LEAGUE
Το πρώτο βήμα ψάχνει ο Ολυμπιακός

Με στόχο να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στους ομίλους του Champions League βόλεϊ ανδρών, ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα στο κλειστό του Ρέντη την ισπανική Λας Πάλμας, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης (19.00 - Cosmote Sport 9).

Επιδίωξη των «ερυθρολεύκων» είναι να πετύχουν ένα αποτέλεσμα που θα κάνει πιο άνετη την αποστολή τους για τον στόχο της πρόκρισης στον 3ο προκριματικό, ενόψει της ρεβάνς στα Κανάρια Νησιά την επόμενη βδομάδα, καλούμενοι να ξεπεράσουν το ισχυρό εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ισπανίας και φιλόδοξης Λας Πάλμας.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας προέρχονται από εύκολη πρόκριση με δύο νίκες επί της Στρώμνιτσα από τη Βόρεια Μακεδονία, κυριαρχώντας και στα δύο ματς. Από την πλευρά της η Λας Πάλμας ξεπέρασε με αρκετή δυσκολία το εμπόδιο της Μπενφίκα.

Εφόσον προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σένενβερντ (πρωταθλήτρια Ελβετίας) - Μπράσοφ (πρωταθλήτρια Ρουμανίας) με έπαθλο μια θέση στους ομίλους του Champions League.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ