Κυριακή 26 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Να στείλουμε το μήνυμα...

Είναι πια φανερό πιστεύω σε πολλούς ότι ο δικομματισμός είναι ένα από τα φρούτα που καλλιεργείται στο θερμοκήπιο της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης.

Οι λαοί όμως από την άλλη πλευρά έχουν αφυπνιστεί και έχουν κατανοήσει ότι μόνον ενωμένοι και αγωνιζόμενοι μπορούν να καλλιεργήσουν στο δικό τους θερμοκήπιο της δημοκρατίας, ανεξαρτησίας, ειρήνης, δικαιοσύνης όλα τα αγαθά που επιζητούν για μια δικαιότερη και καλύτερη ζωή. Και όλοι αυτοί οι αγώνες μπορούν να εξασφαλιστούν μόνο με πρωτοπόρο τη γνήσια Αριστερά των έργων και όχι των λόγων.

Ο δικομματισμός επιζητά την Αριστερά για να μετατραπεί σε διπολισμό. Ομως δεν πρέπει κανένας γνήσιος αριστερός των έργων να γίνει «κερασάκι» στην τούρτα του. Οι εκπρόσωποι του δικομματισμού εργάζονται για τον άκρατο φιλελευθερισμό, την εκμετάλλευση και τον πλουτισμό του κεφαλαίου.

Σήμερα τρεις στόχοι πρωτεύουν για τον εργαζόμενο λαό και αυτοί είναι: Οι αγώνες για καλύτερες μέρες ζωής, η ενότητα και συμπαράταξη για ανατροπή και όχι διαχείριση, η συστράτευση και βοήθεια στο λαό της Παλαιστίνης και ο αγώνας για την ειρήνη, ενάντια στην τρομοκρατία του πολέμου.

Η ανάδειξη των τριών αυτών σημαντικών μας στόχων αρχίζει στις 29 Μάη, με την απεργία για το ασφαλιστικό, για καλύτερες μέρες, όπου κανείς εργαζόμενος, συνταξιούχος δεν πρέπει να μείνει σπίτι του. Τη μέρα εκείνη πρέπει να πλημμυρίσουν οι δρόμοι. Ο δεύτερος στόχος μας είναι οι δημοτικές εκλογές. Εκεί καλούμαστε να κάνουμε την αγανάκτησή μας ψήφο εμπιστοσύνης σ' εκείνες τις δυνάμεις που αγωνίζονται για το λαό και για τη δημιουργία του Λαϊκού - Δημοκρατικού - Αντιιμπεριαλιστικού Μετώπου, το ΚΚΕ.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΩΝΑΣ
Αντιστασιακός


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ