Πέμπτη 23 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Φωτ.

Στις 13 Μάη 2002 «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος φίλος μας ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, ο οποίος για την πατριωτική δράση του κρατήθηκε για πολλά χρόνια σε στρατόπεδα εξορίας.

Στη μνήμη του και αντί για στεφάνι στον τάφο του, προσφέρουμε 30 ευρώ στην ΚΟ Θεσσαλονίκης και 5 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», του οποίου ήταν καθημερινός αναγνώστης.

Βασίλης, Αφρούλα, Μάχη Σαπουντζή

* * *

Στη μνήμη του αξέχαστου αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΦΙΛΙΠΠΑ ΦΡΑΓΚΟΥ, συναγωνιστή και συντρόφου μας, ο οποίος έχασε τη μάχη της ζωής στις 18 Μάη 2002, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χολαργού, 30 ευρώ.

Η γυναίκα του Σοφία

Τα παιδιά του Ειρήνη - Δημήτρης

  • Επίσης στη μνήμη του Φίλιππα Φράγκου, η Αϊντα Παπαγιάννη πρόσφερε 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χολαργού.

* * *

Στις 28 Μάη συμπληρώνονται 3 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας ΠΕΤΡΟΣ και άφησε μεγάλο κενό σε όλους μας. Ακούραστος στον αγώνα για τα ιδανικά του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του, πάντα ανήσυχος για την πορεία του λαϊκού κινήματος, έφυγε πονεμένος και ταλαιπωρημένος από την αρρώστια του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Χολαργού, 80 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η οικογένειά του

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΝΤΕ, ο Βασίλης Ζαφειρίου πρόσφερε 50 ευρώ στο Παράρτημα Πειραιά της ΠΕΑΕΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ