Σε καμπ προετοιμασίας βρίσκει το ξεκίνημα του νέου χρόνου την Εθνική ανδρών του χάντμπολ, ενόψει των αγώνων των προκριματικών του Euro 2026 που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Μάρτη. Το ελληνικό συγκρότημα αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 12 Γενάρη. Το καμπ περιλαμβάνει προπονήσεις στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα και δύο διεθνή φιλικά παιχνίδια με το Μαυροβούνιο, στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ την Παρασκευή 10 Γενάρη (12.00) και το Σάββατο 11 Γενάρη ( 17.00) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Οι 20 αθλητές που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιώργο Ζαραβίνα, είναι οι: Παπαβασίλης, Μιχαηλίδης, Παπαντωνόπουλος, Τζηράς, Λιάπης, Θ. Παπάζογλου (Ολυμπιακός/Ομιλος Ξυνή), Αραμπατζής, Παναγιώτου, Κουκουλάς (ΑΕΚ), Λ. Παπάζογλου, Τριανταφυλλίδης (ΠΑΟΚ), Κρητικός (Bianco Monte Δράμα), Τσακουρίδης, Μάνθος (Διομήδης Αργους), Μ. Στάθης (ΕΣΝ Βριλησσίων), Μπουκοβίνας (Κόμπουργκ - Γερμανία), Μάλλιος (Κότμπους - Γερμανία), Τόσκας (Στουτγάρδη - Γερμανία), Τζωρτζίνης (Σλόβαν - Σλοβενία), Αλεξίου (PAUC - Γαλλία).
Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική ανδρών, για τα προκριματικά του EURO, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ισλανδία σε Χαλκίδα και Ρέικιαβικ στις 12 και 15 Μάρτη για την 3η και 4η αγωνιστική αντίστοιχα του 3ου ομίλου.