Κυριακή 2 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις

Σήμερα Κυριακή 2 Ιούνη μια σειρά από αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις θα γίνουν σε νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης. Συγκεκριμένα στο Κιλκίς, στις Σέρρες, στην Καβάλα και στην Ξάνθη. Μάλιστα οι φιλειρηνικές διαδηλώσεις σε Ανατολική Μακεδονία - Θράκη θα κορυφωθούν με τη μεγάλη πορεία ειρήνης στο Εράσμιο της Ξάνθης στις 5.30 το απόγευμα, στη διάρκεια της οποίας θα γίνει και περικύκλωση της «Φωνής της Αμερικής». Αμέσως μετά θα γίνει συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Ξάνθης.

- Στο Κιλκίς, η πορεία ειρήνης θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί από το κτίριο της Μεραρχίας του Κιλκίς και θα καταλήξει στην πλατεία Ειρήνης, όπου θα ακολουθήσει εκδήλωση.

- Στις Σέρρες, εκδηλώσεις στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη θα γίνουν στην πλατεία Ελευθερίας. Από τις 10 το πρωί μέχρι και το μεσημέρι τα παιδιά θα ζωγραφίζουν για την ειρήνη. Και στις 8 το βράδυ θα γίνει μουσική εκδήλωση και θα ακολουθήσει λαμπαδηφορία στο κέντρο της πόλης.

- Στην Καβάλα στις 10.30 π.μ., από την κεντρική πλατεία θα ξεκινήσει αγώνας δρόμου, στον οποίο συμμετέχουν μαθητές και μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι. Θα καταλήξει στο σημείο εκκίνησης όπου θα γίνει απονομή επαίνων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ