Τρίτη 18 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
Τηλεόραση
Καταγγελία κατά της ΕΙΙΡΑ

Τη διοίκηση της Ενωσης Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοσταθμών (ΕΙΙΡΑ) καταγγέλλουν με χτεσινή του ανακοίνωση η ΕΣΗΕΑ και η Διασωματειακή Συντονιστική Επιτροπή των Εργαζομένων στον Τύπο και τα ΜΜΕ. Η καταγγελία γίνεται για την επιστολή της διοίκησης της ΕΙΙΡΑ, με την οποία καλεί όσα από τα μέλη της επιθυμούν σε περίπτωση κήρυξης απεργίας από την ΠΟΣΠΕΡΤ ή την ΕΤΕΡ κατά των ραδιοφωνικών σταθμών, ν' ασκήσουν αγωγές κατά των απεργιακών κινητοποιήσεων. Οι αγωγές θα γίνουν με έξοδα της ΕΙΙΡΑ και μέσω του γραφείου του δικηγόρου Αλέξη Μητρόπουλου.

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την «επιχειρούμενη από τη διοίκηση της ΕΙΙΡΑ υποκατάσταση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων της ΕΤΕΡ για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας με δικαστικές αποφάσεις». Παράλληλα, εκφράζει την αλληλεγγύη της στους συναδέλφους της ΕΤΕΡ που διεκδικούν την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους και δηλώνει ότι θα συμπαρασταθεί στον αγώνα τους.

Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η καταγγελία της Διασωματειακής κατά της διοίκησης της ΕΙΙΡΑ, επισημαίνοντας ότι επιχειρεί να μεταφέρει την αγωνιστική διεκδίκηση της ΕΤΕΡ, για σύναψη ικανοποιητικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στις αίθουσες των δικαστηρίων. Εκφράζει την αλληλεγγύη της στους τεχνικούς και τους δημοσιογράφους, υπογραμμίζοντας πως θα συμπαρασταθεί με όλες της τις δυνάμεις στις διεκδικήσεις της ΕΤΕΡ και της ΕΣΗΕΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ