Σάββατο 29 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Υποσχέθηκε σκληρή δουλιά

Ψυχραιμία και ηρεμία ζήτησε από όλους ο Φερνάντο Σάντος, που έφτασε στην Αθήνα προχτές το βράδυ. Ο Πορτογάλος τεχνικός επέστρεψε στη βάση του και πλέον αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της δύσκολης νέας χρονιάς.

Ο Σάντος, στις πρώτες του δηλώσεις σαν προπονητής του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα του συλλόγου, τις μεταγραφές, ενώ μίλησε και για τους στόχους της ομάδας. «Στόχος μου είναι να πάει ο Παναθηναϊκός πολύ μπροστά. Η ομάδα θα μπει και στις τρεις διοργανώσεις, πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδας και Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, με στόχο να παίρνει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Μπορώ να υποσχεθώ μόνο σκληρή δουλιά, καθώς μέσα από αυτή θα έρθουν οι νίκες».

Σε ό,τι αφορά το τι πρόκειται να γίνει τις επόμενες μέρες, ο Πορτογάλος, κράτησε χαμηλούς τους τόνους, ενώ προανήγγειλε και μία συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ για να εξεταστούν οι περαιτέρω κινήσεις. «Θα συναντηθώ με τη διοίκηση μέσα στις επόμενες τρεις - τέσσερις μέρες και θα δούμε τι θα κάνουμε. Προς το παρόν χρειάζεται ψυχραιμία και ηρεμία».

Τέλος, για τις περιπτώσεις των Μπασινά και Καραγκούνη, που ταλανίζουν την ομάδα, τόνισε: «Μέσα στις επόμενες μέρες θα δούμε τι θα γίνει με τους Μπασινά και Καραγκούνη. Θέλω πρώτα να συναντηθώ με τον κ. Φιλιππίδη. Και στις δύο περιπτώσεις χρειάζεται ηρεμία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ