Σάββατο 29 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΝΕΟΛΑΙΑ
28ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Απλώνεται στις γειτονιές

Από τις εκδηλώσεις του περσινού Φεστιβάλ
Από τις εκδηλώσεις του περσινού Φεστιβάλ
Σε όλη τη χώρα έχει απλώσει τα «φτερά» του το 28ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή». Σε πολλές πόλεις, χωριά, γειτονιές πραγματοποιούνται καθημερινά πολύμορφες εκδηλώσεις με θέματα που απασχολούν τη νεολαία. Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο τριήμερο είναι οι εξής:

  • Σήμερα Σάββατο:

-- Στην Καισαριανή, στην πλατεία, στις 8.30μ.μ. με θέμα «Ναρκωτικά».

-- Στο Κιάτο, στις 8μ.μ., με θέμα «Ναρκωτικά».

-- Στα Φιλιατρά, στην κεντρική πλατεία, στις 8μ.μ., με θέμα «Μουντιάλ - Ολυμπιακοί Αγώνες 2004. Δε θα γίνουμε εθελοντές στην "παράγκα των πολυεθνικών"». Θα μιλήσει ο Αιμ. Πετρόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής.

-- Στη Ναύπακτο, στο λιμάνι, στις 8μ.μ., για την αντιιμπεριαλιστική πάλη της νεολαίας. Θα μιλήσει ο Θ. Ηλιόπουλος, μέλος του ΝΓ Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ.

-- Στη Ζίτσα Ιωαννίνων, στην κεντρική πλατεία, με θέμα «ναρκωτικά και χειραγώγηση της νεολαίας. Ομιλητής ο Α. Καργόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

-- Στον Αμπελώνα, στις 10μ.μ., με ομιλητή τον Αγη Τρυγάζη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, γραμματέα του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

-- Στην Αγιά, στις 9μ.μ., με θέμα τα ναρκωτικά.

-- Στο Χαϊδάρι για τα ναρκωτικά.

-- Στην Ηλιούπολη, στις 8μ.μ., με θέμα τρομοκρατία - ναρκωτικά.

-- Στην Μυτιλήνη, στην πλατεία Σαπφούς, στις 8 μμ, με θέμα «Ναρκωτικά».

-- Στο Ηράκλειο, στην πλατεία Ελευθερίας, στις 8μ.μ., μαθητικό ξεφάντωμα.

  • Αύριο Κυριακή:

-- Στο Αργος, στο παρκάκι του Μπόνη, στις 8μ.μ., με θέμα «Εθελοντισμός της υποταγής ή πρωταγωνιστές στην πάλη για μόρφωση, δουλιά, δικαιώματα». Θα μιλήσει ο Δ. Κολιούκος, μέλος του Γραφείου Περιοχής.

-- Στου Ζωγράφου, στην πλατεία Γαρδένια, στις 8.30μ.μ., με θέμα πολιτισμός και ερασιτεχνική δημιουργία.

-- Στο Μέτσοβο, στην κεντρική πλατεία, στις 8μ.μ., με θέμα «τα αδιέξοδα των νέων στην ύπαιθρο».

-- Στις Νύμφες Κέρκυρας, στην κεντρική πλατεία, στις 9μ.μ., με θέμα «Οι εργασιακές σχέσεις της νεολαίας». Θα μιλήσουν η Ε. Χαιρικάκη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και η Τζ. Μαντζάρου, μέλος της ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας.

-- Στην Ανέζα Αρτας, στην κεντρική πλατεία, στις 9μ.μ., με θέμα «Νεολαία και εργασιακή περιπλάνηση». Θα μιλήσει ο Χ. Αράπογλου, γραμματέας του ΝΣ Αρτας της ΚΝΕ.

-- Στην Πρέβεζα, στην αίθουσα «Θεοφάνειο», στις 8μ.μ., με θέμα «Ναρκωτικά». Θα μιλήσει η Τ. Βασιλείου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

-- Στην παραλία της Αμφιλοχίας, στις 9μ.μ., για τον ελεύθερο χρόνο. Θα μιλήσει ο Ζ. Μανούσης, μέλος του ΣΠ Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

  • Την Δευτέρα:

-- Στην Αγία Βαρβάρα, στον πεζόδρομο, με θέμα «Ναρκωτικά».

-- Στο Περιστέρι, στο λόφο Νέας Ζωής, με θέμα εργασιακές σχέσεις - εθελοντισμός.

Επίσης, αύριο Κυριακή και τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί διήμερο εκδηλώσεων στο Γαλάτσι, στην πλατεία Σκύρου, στις 7.30μ.μ. για τον πολιτισμό. Την πρώτη μέρα θα μιλήσει ο Μπ. Ασφής, υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου και τη δεύτερη η Β. Πλατανιά, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ