Τρίτη 2 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές περιπλανήσεις

Η Ελένη Καραΐνδρου
Η Ελένη Καραΐνδρου
Μία μεγάλη συναυλία θα δώσει αύριο (9.30 μ.μ.) στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, η Ελένη Καραΐνδρου, μαζί με την «Καμεράτα». Συμμετέχουν δέκα σολίστ σε έργα αγαπημένα της συνθέτριας, αλλά και σε έργα που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στο κοινό της Θεσσαλονίκης. Ανάμεσά τους θέματα από τις ταινίες: «Τιμή της Αγάπης», «Ρόζα», «Κλειστοί δρόμοι», αλλά και από το «Ταξίδι στα Κύθηρα», το «Μελισσοκόμο», «Τοπίο στην ομίχλη», «Μία αιωνιότητα και μια μέρα», «Καλή πατρίδα σύντροφε» κ.ά. Οι σολίστ που συμμετέχουν είναι: Β. Χριστόπουλος (όμποε), Ν. Μιχαηλίδου (πιάνο), Ρ. Ρίπο (βιολοντσέλο), Ν. Γκίνος (κλαρινέτο), Στ. Γαδέδη (φλάουτο), Σ. Ανθης (τρομπέτα), Σ. Καζιάνος (φαγκότο), Β. Σκούρας (κόρνο), Α. Δημητριάδης (μαντολίνο), Α. Γεωργάκη (ακορντεόν). Εξάρχων της ορχήστρας: Σέργκιου Ναστάσα. Διευθυντής ορχήστρας Αλέξανδρος Μυράτ. Στο πιάνο η Ελένη Καραΐνδρου.

Μία ακόμη συναυλία (εκτός από την προγραμματισμένη χτεσινή και σημερινή) θα δώσουν αύριο (9.30 μ.μ.) στο Λυκαβηττό η Χαρούλα Αλεξίου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Εισιτήρια για την τρίτη συναυλία διατίθενται στο δισκοπωλείο «Μετρόπολις» και στο ταμείο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Αύριο (9.30 μ.μ.) στο Θέατρο Πέτρας του Δήμου Πετρούπολης φιλοξενείται ένας από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες, ο Τζόε Σατριάνι. Αυτοδίδακτος βιρτουόζος, κέρδισε τις καρδιές του κοινού με το καινοτόμο στιλ του και τους θρυλικούς του ήχους.

Στο «Βεάκειο» συναντώνται αύριο (9.30 μ.μ.) η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Νίκος Πορτοκάλογλου. Μαζί τους ο Γιώργος Ανδρέου.

Σήμερα (9.30 μ.μ.) στη «Σκιά των Βράχων» του Δήμου Βύρωνα, ο Κώστας Χατζής και ο Γιάννης Σπανός ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα τρίωρο πρόγραμμα με τραγούδια που αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ