Τρίτη 9 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Φωτ. 2

Συμπληρώθηκαν 6 μήνες από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, καθώς επίσης στη μνήμη της συζύγου του ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, τα παιδιά τους προσφέρουν 15 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», μέσω ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Βύρωνα.

* * *

Πέρασαν 6 μήνες από τις 7 Γενάρη 2002, που έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη μου γειτόνισσα ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΩΝΗ.

Για να τιμήσω τη μνήμη της, προσφέρω 60 ευρώ στη «Συμπαράταξη» για το Δήμο Περιστερίου, μέσω ΚΟΒ Ανθούπολης.

Θα τη θυμάμαι πάντα.

Βάσω Ζαχαριά - Ρεκατσίνα

* * *

Εφυγε από τη ζωή ο πιστός και σεμνός συναγωνιστής μας ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ, πρόεδρος των Αναπήρων Θυμάτων της Εθνικής Αντίστασης ΠΕΣΑΘΕΑ και γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αντιστασιακών Οργανώσεων ΠΟΑΟ, ο οποίος πρόσφατα εκλέχτηκε στην Εθνική Συνομοσπονδία Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδας.

Ο Γιάννης Τσαγκάρης, παρά τη βαριά αναπηρία του, στάθηκε πάντα όρθιος, πιστός και αφοσιωμένος, ακούραστος αγωνιστής. Φίλος και συνεργάτης στα κοινά προβλήματα των αναπήρων του ΔΣΕ. Στάθηκε πάντα κοντά μας, στην ΠΕΑΤΑΘ ΔΣΕ και με την εμπειρία του, την οποία είχε αποκτήσει στους πολύχρονους αγώνες του για την αποκατάσταση των αναπήρων της Εθνικής Αντίστασης, αναδείχτηκε σε ένα από τα ηγετικά στελέχη του αναπηρικού κινήματος. Σε μια συνεδρίαση της Ομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδας, κατέθεσε και υποστήριξε υπόμνημά μας, του ΔΣΕ, για το δίκαιο, αλλά άλυτο πρόβλημα της εξομοίωσης των αναπήρων.

θα τον θυμόμαστε, ως ένα πιστό και αφοσιωμένο κομμουνιστή.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην αγαπημένη συντρόφισσά του και την οικογένειά του και στη μνήμη του προσφέρουμε 30 ευρώ στο ΚΚΕ.

Το ΔΣ της ΠΕΑΤΑΘ ΔΣΕ

* * *

Φωτ.

Το περασμένο Σάββατο 6 Ιούλη, στην εκκλησία Κοίμησης της Θεοτόκου Περαχώρας, έγινε το χρονιάτικο μνημόσυνο του αγωνιστή ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Παναγ. ΖΕΡΒΟΥ ( Καλλιρροΐδη).

Στη μνήμη του, η κόρη του Αικατερίνη πρόσφερε στην ΚΟΒ Λουτρακίου 50 ευρώ.

* * *

Ο Βασίλης Φυτσιλής προσφέρει στο «Ριζοσπάστη» 30 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ