Πέμπτη 18 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
Τηλεόραση
ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
Κυρωτική... κατά του «Πλάνετ»

«Καμπάνα» στον «ΑΛΤΕΡ» και «σύσταση» σε ραδιόφωνα

Την έναρξη κυρωτικής διαδικασίας κατά του ραδιοφωνικού σταθμού «Πλάνετ», για παραβίαση των όρων της άδειας λειτουργίας του, αποφάσισε χτες το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). Οπως είναι γνωστό, ο σταθμός αυτός έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους, που βρίσκονται σε κινητοποίηση αρκετές βδομάδες τώρα.

Το ΕΣΡ, στη χτεσινή του συνεδρίαση, επέβαλε στο «ΑΛΤΕΡ» πρόστιμο (διοικητική κύρωση) 200.000 ευρώ και ηθική κύρωση μετάδοσης επί πέντε μέρες στις 2 μ.μ., περίληψης του αιτιολογικού και του διατακτικού της απόφασης που αφορά στην εκπομπή «ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΤΟΙΧΟΣ» και σε βραδινό δελτίο, που μετέδωσαν «χυδαία συνομιλία της Γιούλης Μπάρκα και Τζένης Χειλουδάκη».

Επίσης, το Συμβούλιο επέβαλε την κύρωση της σύστασης για παράνομη αναμετάδοση προγράμματος άλλων σταθμών σε οκτώ ραδιοσταθμούς του Νομού Μεσσηνίας, δύο του Ν. Λάρισας και ένα της Μαγνησίας. Ενώ την ίδια κύρωση επέβαλε στο ραδιοσταθμό «Λαβ Ρέντιο» Ν. Αττικής.

Τέλος, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, το ΕΣΡ «ολοκλήρωσε την κατάρτιση του Κανονισμού Λειτουργίας του και τροποποίησε τα Κλιμάκια αυτού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ