Πέμπτη 18 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η Αριστερά...

Παπαγεωργίου Βασίλης

«Δηλαδή, κι αν ήταν μέλος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ ο κ. Κουφοντίνας, τι έγινε;

Για μισό λεπτό, ωρέ Κλουζώ και λοιποί λωποδύτες! Εχω την εντύπωση ότι αρχίζετε να δικάζετε τη μεταπολίτευση! Οτι αρχίζουν να παίρνουν εκδίκηση ο στρατοδίκης, ο χαφιές κι ο ασφαλίτης! Οτι αποκαθίσταται το "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" επειδή ο αριστερός αγιογράφος, γιος του αριστερού παπά, τρόφιμος του αριστερού Καντιώτη, έκανε αριστερές δολοφονίες κι αριστερές ληστείες, είτε επειδή ήταν αριστερός κουκουλοφόρος φονιάς, είτε επειδή ήταν αριστερός πράκτωρ της αριστερής ΚΥΠ, ΕΥΠ, CIA και δε συμμαζεύεται. Επίσης, επειδή ήταν αριστερός τρομοκράτης τώρα ξερνάει σαν αριστερός χαφιές και προδίδει σαν αριστερός προδότης στους αριστερούς αστυνομικούς και στον αριστερό εισαγγελέα.

Ολα αυτά είναι τόσον αριστερά όσον ο κ. Νάιλς...

Να εξηγηθούμε: Η Αριστερά στην Ελλάδα απ' το πρώτο χτύπημα κι απ' την πρώτη εμφάνιση της 17Ν καταδίκασε την οργάνωση, χαρακτήρισε τη δράση της τρομοκρατική και τη διέκρινε από κάθε μορφή ένοπλης πάλης άλλων οργανώσεων αλλού (IRA, ΕΤΑ κτλ.).

Η συγκροτημένη Αριστερά και τα κοινοβουλευτικά της κόμματα με πλήθος ανακοινώσεων, αλλά κι εξαιρετική αρθρογραφία επί πολλά έτη στάθηκαν πάντα εναντίον της τρομοκρατίας. Το ίδιο και το πιο σοβαρό μέρος της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς...

...Και οι μεν άσχετοι περιορίζονται στους απολιτικούς δημοσιογραφίσκους με τα μαρκούτσια που τρέχουν πίσω απ' τις μέλισσες του κ. Κουφοντίνα και στις δημοσιογραφάρες που μιλάνε στα παράθυρα με τον "συμμαθητή Κουφοντίνα πλάτη" - τρομάρα τους. Οι πονηροί όμως;».

Αυτά γράφει ο Στάθης στο χτεσινό «Ναυτίλο» του και λίγο παρακάτω συνεχίζει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ