Παρασκευή 26 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
28ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Συνεχίζεται η καλοκαιρινή γιορτή της νεολαίας

Σήμερα ξεκινάει το κεντρικό διήμερο των εκδηλώσεων του 28ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Λευκάδα, οι εκδηλώσεις του οποίου θα πραγματοποιηθούν στο Πάρκο Παραλίας και θα ξεκινούν και τις δυο μέρες στις 8:30 μ.μ.

Στις σημερινές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στη Λευκάδα περιλαμβάνεται συζήτηση με θέμα: «Μόρφωση - Δουλιά - Ελεύθερος χρόνος: Εχουμε τις προτάσεις. Μπορεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση να διεκδικήσει λύσεις;». Στη συζήτηση συμμετέχουν: ο Δ. Παπατολίδης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, ο Η. Θερμός, υποψήφιος νομάρχης Λευκάδας και καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ο Μ. Λιβιτσάνος, υποψήφιος δήμαρχος Σφακιωτών και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου της Λευκάδας. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με νεανικά ερασιτεχνικά συγκροτήματα. Αύριο, Σάββατο, θα γίνει ομιλία από μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος και μετά συναυλία με νεανικά ερασιτεχνικά συγκροτήματα. Στο χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργεί και τις δυο μέρες έκθεση βιβλίου και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για γκράφιτι.

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις του 28ου Φεστιβάλ σήμερα και αύριο έχουν ως εξής:

Σήμερα, Παρασκευή

- Στην κεντρική πλατεία της Λυκόβρυσης Αττικής, στις 8 μ.μ., με θέμα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση και νεολαία».

- Στα Χανιά, στη Νέα Χώρα, στις 8 μ.μ., με θέμα: «Ασφάλιση φιλοδώρημα. Εμείς πληρώνουμε οι ιδιώτες κερδίζουν».

- Στη Νέα Κίο Αργολίδας, στο Πάρκο, στις 9 μ.μ., για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ το 2003 και τους αντιιμπεριαλιστικούς αγώνες.

- Στην Κόνιτσα, στις 9 και μισή το βράδυ στην κεντρική πλατεία Κόνιτσας με θέμα «Πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά».

- Στην παραλία του Αστρους Κυνουρίας, στις 9 μ.μ., για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ το 2003 και τους αντιιμπεριαλιστικούς αγώνες.

- Στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς (προαύλιο Νομαρχίας), στις 8:30 μ.μ., με θέμα: «εργασιακά δικαιώματα και συμπεράσματα από τους εργατικούς αγώνες».

- Στο Μαχαιράδο Ζακύνθου, στις 8:30 μ.μ., για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

- Στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, στις 8 μ.μ., με θέμα: «Μη φτιάχνεσαι στα μέτρα τους, να τους χαλάσουμε τα σχέδια. Οχι σε όλα τα ναρκωτικά». Θα μιλήσει ο Γ. Στεφανάκης, μέλος του ΝΣ Ηρακλείου.

- Στους Αγίους Θεοδώρους (κεντρική πλατεία), στις 8:30 μ.μ., με θέμα: «Στις 13 Οκτώβρη εκλέγουμε δημάρχους και νομάρχες αγωνιστές ή υπηρέτες του μεγάλου κεφαλαίου; Ο ρόλος και η στάση της νεολαίας».

Κυριακή 28/7

- Στο Θεσπρωτικό στις 8 και μισή το βράδυ στην κεντρική πλατεία με θέμα «Πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά».

Τη Δευτέρα 29/7

- Στην Ιθάκη, στις 8:30 μ.μ., με θέμα: «δημοκρατικές ελευθερίες και συμπεράσματα από την επιστράτευση των ναυτεργατών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ