Τετάρτη 31 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ

Αριθ. Πρωτ. 934

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Το Τμήμα Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. γνωστοποιεί ότι δέχεται αιτήσεις για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.), ακαδημαϊκού έτους 2002-2003, το οποίο οδηγεί στην απονομή:

Α) Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στις ακόλουθες κατευθύνσεις:

1. Φαρμακοχημεία, ανάπτυξη φαρμακευτικών ενώσεων.

2. Φαρμακευτική Τεχνολογία (συμπεριλαμβανομένης της μορφοποίησης και του ποιοτικού ελέγχου θεραπευτικών και καλλυντικών σκευασμάτων από τεχνολογική, φυσικοφαρμακευτική, φαρμακοαναλυτική και βιοφαρμακευτική άποψη).

3. Φαρμακευτική Βιοτεχνολογία - Μοριακή Διαγνωστική.

4. Φαρμακολογία και Θεραπευτική.

5. Φαρμακογνωσία - Φυτικά Φαρμακευτικά Προϊόντα και

Β) Διδακτορικού Διπλώματος (ΔΔ) στη Φαρμακευτική.

Δεκτοί γίνονται πτυχιούχοι Τμημάτων Φαρμακευτικής και υπό ορισμένες προϋποθέσεις πτυχιούχοι Τμημάτων Χημείας, Βιολογίας, Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Κτηνιατρικής, Γεωπονίας, Δασολογίας, Χημικών Μηχανολόγων ή συναφών Τμημάτων, προερχόμενοι από Πανεπιστήμια της ημεδαπής ή από αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια της αλλοδαπής, ως και αποφοίτων ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν μία ξένη γλώσσα, κατά προτίμηση Αγγλική.

Ο αριθμός εισακτέων για το σύνολο του Π.Μ.Σ. ορίζεται σε 15 κατ' έτος, εξαιρουμένων των υποψηφίων που έχουν υποτροφία, οι οποίοι γίνονται δεκτοί καθ' υπέρβαση.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 20-8-2002 έως 20-9-2002 στη Γραμματεία του Τμήματος, κτίριο Φαρμακευτικής - Βιολογίας, 4ος όροφος, Θεσ/νίκη 54124, τηλ. 0310-997613, 23, 33 (αρμόδιος κ. Γ. Πανέρης, Γραμματέας του Τμήματος) μαζί με τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Εντυπη αίτηση (διατίθεται από τη Γραμματεία).

2. Επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών με αναλυτική βαθμολογία. (Σε περίπτωση πτυχιούχων που προέρχονται από Παν/μια της αλλοδαπής απαιτείται και η ισοτιμία από το ΔΙΚΑΤΣΑ).

3. Πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου.

4. Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν είναι εγγεγραμμένος/η σε άλλο Π.Μ.Σ.

5. Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα.

6. Οποιοδήποτε άλλο στοιχείο θα ενισχύσει την υποψηφιότητα (πτυχία ξένων γλωσσών, συστατικές επιστολές, ερευνητικές δημοσιεύσεις, κ.λπ.).

Για πληρέστερη ενημέρωση των υποψηφίων διατίθεται στη Γραμματεία του Τμήματος, Κανονισμός Λειτουργίας των Μεταπτυχιακών Σπουδών (κριτήρια και αξιολόγηση υποψηφίων, απαίτηση βασικών γνώσεων κ.λπ.), καθώς και σύντομος Οδηγός Σπουδών του Προγράμματος.

θεσσαλονίκη 12-7-2002


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ