Σάββατο 3 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Ελένη Αλεξοπούλου
Ελένη Αλεξοπούλου
Φωτ.

Πέθανε στις 18 Ιούλη 2002, στα 85 χρόνια του, ο συναγωνιστής και σύντροφός μας ΣΤΑΘΗΣ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΑΣ. Μπροστάρης στους αγώνες των ιδιοκτητών φορτηγών ΔΧ για τη λύση των προβλημάτων τους. Ακόμη και ως συνταξιούχος και για πολλά χρόνια πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Αυτοκινητιστών, με την ακέραια συμπεριφορά του, μας δίδαξε πάρα πολλά.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, στην αδελφή και τον αδελφό του Λάκη και στη μνήμη του προσφέρουμε 90 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της Αχτίδας Μεταφοράς.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Οι σύντροφοι και συναγωνιστές του, μέλη του Σωματείου Συνταξιούχων Αυτοκινητιστών Νομού Αττικής

* * *

Φωτ.

Στις 7 Αυγούστου συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης ΕΛΕΝΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη της, τα παιδιά της προσφέρουν 30 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», τον καθημερινό της σύντροφο.

* * *

Φωτ.

Εκλεισαν 2 χρόνια από το θάνατο της αγαπημένης αδελφής μου ΒΑΣΩΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ.

Στη μνήμη της προσφέρω 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Εδαφικής Χαϊδαρίου.

Αθανασία Μαλαμά

***

Στη μνήμη του αξέχαστου αδελφού μου ΘΟΔΩΡΟΥ ΚΑΛΤΣΑ, από τον Αγιο Κωνσταντίνο Λοκρίδας, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, μαχητή του ΕΛΑΣ, μέλους του ΚΚΕ, αγωνιστή για Ανεξάρτητη, Δημοκρατική και Ευημερούσα Ελλάδα, στα 3 χρόνια από το θάνατό του, προσφέρω 30 ευρώ στο παράρτημα Λαμίας της ΠΕΑΕΑ, του οποίου ήταν ιδρυτικό μέλος.

Ελένη Καλτσά - Πενταλιού

* * *

Συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από το θάνατο της κουνιάδας μου ΒΑΣΩΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ και τριάμισι χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου αδελφού μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΛΑΜΑ.

Στη μνήμη τους, καθώς επίσης στη μνήμη του αξέχαστου συναγωνιστή ΟΜΗΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ και των μελών του Παραρτήματος Χαϊδαρίου της ΠΕΑΕΑ: ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΩΤΗΡΗ ΣΑΜΨΩΝΑ, ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΚΙΟΥ, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Εδαφικής Χαϊδαρίου, 50 ευρώ στο ΚΚΕ.


Γιάννης Μαλαμάς, Χαϊδάρι



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ