Τρίτη 27 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
Τηλεόραση
Φύκια και φτερά...

«Ολα φύλλο και φτερό θα γίνονται εδώ στο ALTER κάθε μέρα», μας ανήγγειλε μες την τρελή χαρά χτες η Τατιάνα. Οντως «φύλλο και φτερό» έγινε χτες η μικρή οθόνη με την εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου και της Χριστίνας Λαμπίρη. Η Τατιάνα άλλαξε τίτλο και από χτες οι τηλεθεατές δε θα έχουν να αντιμετωπίσουν έναν «Γυάλινο τοίχο» της βλακείας, αλλά ροζ σόου και ιστορίες με «Φύλλο και φτερό». Την ίδια ώρα απέναντι από την Τατιάνα, η Χριστίνα Λαμπίρη θα δείχνει τα «Best Seller», της ανοησίας και του κιτρινισμού.

Από χτες το ζεύγος Ευαγγελάτου κλέβει τις ώρες και την παράσταση στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, αφού ουσιαστικά έχει την αποκλειστικότητα της παρουσίασης του προγράμματος από τις δύο το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ. Παρεμβάλλεται, ένα σύντομο διάλειμμα, έτσι για λίγο «πασατέμπο» και μιαν ανάσα, πριν από το μαραθώνιο δελτίο ειδήσεων της τρομο-λαγνείας.

Η Τατιάνα στη χτεσινή της πρεμιέρα φρόντισε αμέσως να βάλει τους τηλεθεατές στο κλίμα των ριάλιτι της νέας σεζόν. «Ιδού η Φάρμα» ανέκραξε και, κατ' αποκλειστικότητα, παρουσίασε την τοποθεσία όπου το MEGA θα παρουσιάσει το νέο ριάλιτι σόου τη «Φάρμα». Θα «γίνει φάρμα με ζώα για κάποιο παιχνίδι» είπε χτες κάτοικος της περιοχής στην εκπομπή της Τατιάνας. Με τα σκουπιδο-σόου ξεκίνησε χτες η Τατιάνα χωρίς να ξεχνάει και το παρελθόν, αφού καλεσμένη είχε τη Φραντζέσκα του «Μπιγκ Μπράδερ». Μια ευκαιρία όπως είπε η πρώην έγκλειστη ζητούσε στη ζωή της, να τις «ανοίξουν οι πόρτες». Το έκανε όχι μόνο για το δικό της καλό, αλλά και για το καλό της κορούλας της. Για την κορούλα της είχε ετοιμάσει χτες δώρο και η Τατιάνα, μια «όμορφη τουαλέτα», για να πληροφορήσει μάλιστα τους τηλεθεατές πως το παιδάκι θέλει τα «τακούνια και τα κοκκινάδια της μαμάς»... Την ίδια στιγμή τη μικρή οθόνη διέσχιζαν τρέιλερ για τις νέες αποκαλύψεις του σταθμού για την «17η Νοέμβρη» και για «μοναδικά ντοκουμέντα»... Η Τατιάνα όμως μας καθησύχασε, μας πήγε μακριά από την τρομοκρατία, στο χωριό του Πλούταρχου, εκεί όπου ο τραγουδιστής «φτιάχνει έργα» και χτίζει εκκλησιές. Από τις αγαθοεργίες του Πλούταρχου, η Τατιάνα πέρασε στους έρωτες, με βίντεο από το νέο σπίτι του Γιάννη Πάριου, που εκεί ο τραγουδιστής περνά τις διακοπές του με την 23χρονη αγαπημένη του...

Από την Τατιάνα, στη Χριστίνα, που την ίδια ώρα ήταν απασχολημένη με το «Μπάχαλο των καλλιστείων της Ρόδου». Με τις κορδέλες των διαγωνιζομένων, που όπως μάλιστα κατήγγειλε μία από τις υποψήφιες σε άπταιστα ελληνικά, η υπεύθυνη με «δικτατορικό τρόπο» της άρπαξε την κορδέλα, για να τη δώσει στην ευνοούμενή της... Ακολούθησε συνέχεια καλλιστείων, αυτή τη φορά «γκέι» που θα γίνουν στη... Μύκονο!

Με αυτά και άλλα μαργαριτάρια, με «καλλιστεία» φτερών και πούπουλων ξεκίνησε η νέα τηλεοπτική σεζόν. Εάν σε αυτά συμπληρώσουμε και τα σηκωμένα σχεδόν μανίκια του Μανώλη Καψή, ε, τότε δε θα έχουμε να φοβόμαστε τίποτα...


Κ. Α.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ