Παρασκευή 30 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΘΕΑΜΑΤΑ
ΘΕΑΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΗΠΟΥ: Το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου δίνει σήμερα την τελευταία του παράσταση με το έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα «Ματωμένος γάμος».

Η Καλλιτεχνική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής, με καλλιτεχνικό διευθυντή το Σταύρο Ξαρχάκο, θα παρουσιάζει από αύριο και μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου την πρωτότυπη παράσταση «Καραγκιόζης - μιούζικαλ» σε κείμενα και μουσική της Μέμης Σπυράτου. Η μουσική επιμέλεια είναι του Λάμπρου Λιάβα.

Οι Γιορτές Ανοιχτού Θεάτρου θα συνεχιστούν και θα κλείσουν το Σεπτέμβρη με τρεις παραστάσεις. Δύο θα δώσει, στις 2 και 3 Σεπτέμβρη, το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών με το «Μάνα κουράγιο» του Μπέρτολντ Μπρεχτ και μία, στις 5 του μηνός, το θέατρο «Κνωσός» με την «Ελένη» του Ευριπίδη.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΚΕΩΝ: Στο πλαίσιο των θεατρικών εκδηλώσεων του Δήμου Συκεών, με την επωνυμία «Μερκούρεια 2002», το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης παρουσιάζει σήμερα το έργο του Σαίξπηρ «Η κωμωδία των παρεξηγήσεων» σε μετάφραση του Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία Νανάς Νικολάου.

Αύριο, το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας θα παρουσιάσει τη «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη σε μετάφραση Κώστα Ταχτσή και σκηνοθεσία Θέμη Μαμουλίδη.

ΔΡΥΜΟΣ: Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ανεβάζει σήμερα στο Δημοτικό Ανοιχτό Θέατρο «Τσούκες» του Δρυμού τη «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη.

ΞΑΝΘΗ: Αύριο, το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης θα παρουσιάσει στο Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο της Ξάνθης το έργο του Σαίξπηρ «Η κωμωδία των παρεξηγήσεων».

ΣΕΡΡΕΣ: Την Παρασκευή 30 Αυγούστου το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης θα ανεβάσει στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών την «Κωμωδία των παρεξηγήσεων» του Σαίξπηρ.

ΚΙΛΚΙΣ: Την Παρασκευή 30 Αυγούστου, το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας θα παρουσιάσει στο Θέατρο Λόφου του Κιλκίς την κωμωδία του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη».

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ: Οι παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων θα συνεχιστούν με το έργο του Σαίξπηρ «Η κωμωδία των παρεξηγήσεων» που θα ανεβάσει το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης στις 31 Αυγούστου.

Οι εκδηλώσεις στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων θα κλείσουν το Σεπτέμβριο με το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, το οποίο θα ανεβάσει στις 4 του μηνός το έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα «Ματωμένος γάμος» και με το παιδικό τμήμα του Εθνικού Θεάτρου στην παράσταση «Ο μαγικός κόσμος της αγάπης», στις 7 του μηνός.

Ωρα έναρξης των παραστάσεων: 9 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ