Τρίτη 3 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Ανδρέας Καγιάς
Ανδρέας Καγιάς
Φωτ.

Με τη συμπλήρωση 5 χρόνων από το θάνατο του αγωνιστή ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΓΙΑ, θέλω με δυο λόγια να τιμήσω τη μνήμη του. Ηταν ένας υποδειγματικός αλύγιστος και απροσκύνητος κομμουνιστής, ο οποίος στρατεύτηκε από έφηβος στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και έταξε τη ζωή του στην υπηρεσία του εργατικού λαϊκού κινήματος.

Αντιμετώπιζε ακόμη και τις δύσκολες στιγμές της ζωής του πάντα με το χαμόγελο και το καλαμπούρι.

Τιμώντας τη μνήμη του προσφέρω 60 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης.

Ο σύντροφος και φίλος του Παναγιώτης Κοϊτσάνος

* * *

Πέθανε στις 31 Αυγούστου 2002 και κηδεύτηκε στις 2 Σεπτέμβρη η πανάξια αγωνίστρια ΠΕΛΑΓΙΑ ΦΙΛΕΛΕ, μέλος του ΚΚΕ. Ανάμεσα στις χιλιάδες που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για το καλό του λαού μας, ας γίνει ένα ακόμα παράδειγμα για όλους τους συντρόφους, γενικά για το λαό μας, αλλά ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Στάθηκε ως την τελευταία πνοή της κοντά στις αγωνίες και στα προβλήματα της πατρίδας μας και όλου του κόσμου.

Στη μνήμη της προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κάτω Πετραλώνων.

Παναγιώτης Πετρούνιας

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του παλαίμαχου αγωνιστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ, ο Νίκος Χαραλάμπους Καρράς προσφέρει στη Δημοτική Κίνηση «Συμπαράταξη στο Δήμο της Αθήνας», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σπύρο Χαλβατζή, 100 ευρώ για τα έξοδα του αγώνα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ
* * *

Στη μνήμη της ΛΙΖΑΣ ΨΩΜΙΑΔΟΥ, ο Κώστας Ψωμιάδης πρόσφερε 50 ευρώ στο Συνδυασμό «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Δήμου Μύρινας Λήμνου» και 50 ευρώ στην Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ