Κυριακή 8 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο λαός να ψηφίσει το κόμμα του, το ΚΚΕ

Από το κρατικό κανάλι ΝΕΤ (20-8-02) είδα και άκουσα τους υπουργούς του «σοσιαλιστικού» ΠΑΣΟΚ, Χριστοδουλάκη και Τσοχατζόπουλο, να δηλώνουν ότι πιστεύουν στην ελεύθερη αγορά, ενώ παράλληλα «αγωνιούσαν» για τον πληθωρισμό και τη μεγάλη ακρίβεια που υπάρχει στην αγορά. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να «προτρέπουν» τους καταναλωτές σε μποϊκοτάζ προϊόντων! Αυτό πια και αν είναι κοροϊδία και εμπαιγμός! Λες και δεν είναι υπουργοί της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, αυτής που κυβερνάει τόσα χρόνια τώρα τη χώρα και δημιούργησε την καινούρια ολιγαρχία. Την κυβέρνηση που υπηρετούν και είναι υψηλόβαθμα στελέχη της, αυτής που έκανε τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους.

Ξεχνούν φαίνεται οι κύριοι υπουργοί ότι σοσιαλισμός σημαίνει κοινωνική δικαιοσύνη, δηλαδή ένα καλό οικογενειακό εισόδημα, καλή παιδεία για όλους και αξιοπρεπή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ομως όλα αυτά τα έχουν ξεχάσει οι ιθύνοντες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς να ξαναπάρουν την εξουσία με διάφορα ψέματα - υποσχέσεις και κάνοντας εκλογές με το κατάλληλο καλπονοθευτικό σύστημα που το βάφτισαν σχεδόν αναλογικό και δημοκρατικό.

Ομως ο λαός - όπως το εύχομαι και το πιστεύω - διδασκόμενος από τα πολλά ψέματα και τις κοροϊδίες του παρελθόντος της ψευτοσοσιαλιστικής κυβέρνησης που μας κυβερνά, αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης της ΝΔ, θα τις καταψηφίσει. Ο λαός έχει το κόμμα του, το ΚΚΕ, να ψηφίσει, που είναι το κόμμα των αρχών, του ήθους, της δικαιοσύνης και της ειρήνης, είναι το κόμμα του Μαρξισμού - Λενινισμού, είναι το τιμημένο ΚΚΕ.


ΗΛΙΑΣ Κ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΒιοτέχνηςΑθήνα


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ