Τετάρτη 23 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 9ης Απριλίου, οι ΚΟ του ΚΚΕ εντείνουν τη δράση τους για να φτάσει πλατιά στον ελληνικό λαό η πολιτική πρόταση του Κόμματος. Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες οι παρακάτω εκδηλώσεις.

Σήμερα Τετάρτη ο Αντώνης Σκυλλάκος θα περιοδεύσει στα γραφεία της Ολυμπιακής στη Συγγρού, στις 10 το πρωί.

Επίσης, ο Γιώργος Σκιαδιώτης, θα περιοδεύσει σήμερα Τετάρτη στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στο Βοτανικό, στις 9 το πρωί.

Σε σύσκεψη στα ΚΑΠΗ Καλλιθέας θα μιλήσει σήμερα ο Τ. Μαυροδόγλου, στις 11 το πρωί.

Την Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στα γραφεία του Δήμου Πειραιά, στις 8.30 το πρωί, με επικεφαλής τους Γ. Μαρίνο και Κ. Τζατζάνη. Την ίδια μέρα στις 6μ.μ. θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στον κεντρικό Πειραιά, με επικεφαλής τον Θ. Παναγόπουλο.

Στην Ολυμπιακή στο Δυτικό Αεροδρόμιο θα περιοδεύσει την Παρασκευή, στις 10 το πρωί, ο Αντ. Σκυλλάκος.

Στη ΔΕΗ Περιοχής Καλλιθέας θα περιοδεύσει την Παρασκευή στις 7 το πρωί ο Μπ. Αγγουράκης.

Η εκλογική επιτροπή του ΚΚΕ Δήμου Πυθαγορείου καλεί στην ομιλία που θα γίνει το Σάββατο, στις 7μ.μ., στην ταβέρνα «Συντροφιά» στη Χώρα. Θέμα, οι πολιτικές εξελίξεις και οι εκλογές.

Την Κυριακή, 27/2, η ΚΟ Γούβας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση, στις 12 το μεσημέρι, στην ταβέρνα «Ο Παπαρούνας», Αναξάρχου 23 και Φιλολάου 205. Το θέμα της συζήτησης είναι: «Προτάσεις του ΚΚΕ για το λαϊκό μέτωπο πάλης και διέξοδο από τη σημερινή, δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται ο λαός και η χώρα».

Την Κυριακή, η Κομματική Οργάνωση Νέων Λιοσίων του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση για την παρουσίαση της εκλογικής διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 11 το πρωί, στα γραφεία της, στην οδό Ζωοδόχου Πηγής.

Επίσης, την Κυριακή, η Κομματική Οργάνωση Καματερού του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στα γραφεία του παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων, με θέμα τις εκλογές και τις θέσεις του ΚΚΕ, στις 11 το πρωί.

Την Τρίτη, 29/2, στις 8μ.μ., η ΚΟ Νέας Σμύρνης του ΚΚΕ καλεί στην πολιτική της συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη Λέσβο
  • Η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ διοργανώνει σήμερα Τετάρτη, περιοδεία του Στ. Σκοπελίτη στα χωριά Λαφιώνα, Πέτρα και ομιλία στον Σκουτάρο. Την ίδια μέρα, ομιλία στην Αγία Παρασκευή από τον Β. Παλαιολόγο, μέλος του γραφείου της ΝΕ.
  • Αύριο Πέμπτη, περιοδεία του Στ. Σκοπελίτη στα χωριά Χίδηρα, Πτερούντα και ομιλία στη Βατούσα.
  • Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν περιοδεία το πρωί στα συνεργεία του Λαζαρέτου με τον Στ. Σκοπελίτη και το βράδυ ομιλία σε καφενείο της Λαγγάδας. Την ίδια μέρα συγκέντρωση στο Μανταμάδο, στο Πολύκεντρο του χωριού, καθώς και στην Ερεσό, στη Γεωργική Σχολή.
  • Την Κυριακή, περιοδεία του Στ. Σκοπελίτη στο Σταυρό και τη Βρίσα.
  • Την Τρίτη, 29/2, περιοδεία στην Αρίσβη και τα Δάφια από τον Στ. Σκοπελίτη. Την Τετάρτη, 1/3, περιοδείες σε Ακράσι και Αμπελικό επίσης από τον βουλευτή, καθώς και την Πέμπτη και Παρασκευή, 2 και 3/3 στα χωριά Λάμπου, Μύλοι, Κεραμειά, Συκούντα, ομιλία στο Ιππειος, Νέες Κυδωνίες και Μυστεγνά.
Στη Λήμνο
  • Η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ διοργανώνει αύριο Πέμπτη, σύσκεψη στο Δήμο Ατσικής και την Παρασκευή, 25/2, στο Δήμο Μούδρου.
  • Τέλος, το Σάββατο, 26/2, συγκέντρωση στη Μύρινα με τους εργατοϋπαλλήλους της Λήμνου, με ομιλητή τον Γιάννη Σταυρόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Στα Γιάννενα

Στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης οι ΚΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ πραγματοποιούν τις παρακάτω εκδηλώσεις: Σήμερα, Τετάρτη, στις 7 το πρωί στο κτίριο του ΟΤΕ με επικεφαλής τον Αλέκο Σπύρου και στις 6.30 το βράδυ, στο χωριό Ελληνικό με επικεφαλής τον Νίκο Σταράβα, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Ιωαννίνων του Κόμματος.

Στην Πελοπόννησο

Ενα πλούσιο πρόγραμμα δράσης υλοποιεί η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ. Μεταξύ άλλων πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη περιοδείες σε Φυτειά, Φιλιατρά, Αριστομένη, Δωρίο, Χιλιοχώρια. Αύριο Πέμπτη σε Γαργαλιάνους, Ανδρούσα, Πύλο, Είρα, Παραλία Καλαμάτας. Την Παρασκευή στους Δήμους Νέστορος, Πεταλιδιού, Νησάκι Καλαμάτας.

Με ανακοίνωσή της η ΝΕ Μεσσηνίας του Κόμματος καταγγέλλει στον λαό της περιοχής την άρνηση της νομαρχίας να χορηγήσει την αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου για εκδηλώσεις της, ενώ την έχει παραχωρήσει σε άλλα κόμματα, π.χ. στον Συνασπισμό. Μάλιστα, ενώ στο ΚΚΕ αιτιολογήθηκε η άρνηση με τη δικαιολογία ότι η αίθουσα έχει υποστεί φθορές και δε θα παραχωρείται σε κανέναν στο εξής, ωστόσο, αμέσως μετά η αίθουσα παραχωρήθηκε για ομιλία του Ν. Κωνσταντόπουλου.

Στην Εύβοια

Στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης οι ΚΟ Εύβοιας του ΚΚΕ πραγματοποιούν τις παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Αύριο Πέμπτη συσκέψεις στον Αγιο Ιστιαίας με ομιλητή τον Δ. Ραχιώτη, στις Ροβιές με τον Στ. Λιαγκάκη, στη Νέα Λάμψακο, στη Σινασό Ιστιαίας και με εργαζόμενους της επιχείρησης παραγωγής λευκού κρέατος «Κελαϊδίτης». Επίσης, περιοδεία του Γ. Αργύρη στα χωριά της Βορειοκεντρικής Εύβοιας, Στροφυλιά και Αγία Αννα.
  • Την Παρασκευή σύσκεψη στο χωριό Καστανιώτισσα Ιστιαίας, το Σάββατο σύσκεψη στο Πήλι και στην Αιδηψό, την Κυριακή στην πόλη της Λίμνης στις 7μ.μ.
  • Τέλος, στη Χαλκίδα από τις 23 έως τις 27 Φλεβάρη θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις στις συνοικίες Κανήθου, Αλωνάκι, Μπαταργιά, Αλάτσατα και Εξω Παναγίτσα, στα ΙΕΚ και στους μαθητές.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ