Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Συλλαλητήριο τη Δευτέρα στα Τρίκαλα

Την Τετάρτη η κινητοποίηση της Καρδίτσας

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τη διοργάνωση των νομαρχιακών αγροτικών συλλαλητηρίων στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα και οι προετοιμασίες για την επιτυχία τους βρίσκονται στην τελική ευθεία. Στα Τρίκαλα το νομαρχιακό συλλαλητήριο το διοργανώνει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Τρικάλων «Η Ανοιξη» και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία (Ηρώων Πολυτεχνείου). Την Τετάρτη ακολουθεί το συλλαλητήριο στην Καρδίτσα, που διοργανώνει η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων του νομού και θα πραγματοποιηθεί στις 11 π.μ. στη Δημοτική Αγορά.

Ολες αυτές τις μέρες, μέχρι και την τελευταία στιγμή, για τη μαζική και δυναμική συμμετοχή των αγροτών στα συλλαλητήρια, αλλά και την επιτυχία των άλλων αγροτικών κινητοποιήσεων, που προγραμματίζονται, γίνονται συσκέψεις, περιοδείες, εξορμήσεις σε χωριά και επαρχιακές πόλεις των νομών και άλλες αγωνιστικές εκδηλώσεις. Ανάλογες αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν και στους άλλους νομούς της περιοχής.

Με τις νέες τους κινητοποιήσεις οι Θεσσαλοί αγρότες δίνουν συνέχεια στον μακρόχρονο αγώνα τους κατά της αντιαγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που δημιουργεί, οξύνει και πολλαπλασιάζει τα προβλήματά τους και έχει ως στόχο να ξεκληρίσει τα μικρομεσαία αγροτικά νοικοκυριά. Και σ' αυτό τον αγώνα καλούν σε συμπαράσταση και συμπαράταξη τους εργαζόμενους, τους επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους και τ' άλλα λαϊκά στρώματα που υποφέρουν από την ίδια αιτία, η οποία βρίσκεται στην εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ