Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνολική απόρριψη της αντιλαϊκής πολιτικής

Καταγγελία, με αφορμή τις συνεχόμενες ανατιμήσεις στα είδη λαϊκής κατανάλωσης, τρόφιμα, ποτά, ΔΕΚΟ κλπ, εξέδωσε το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Ζύθων - Ποτών και Τροφίμων Αθήνας.

«Η ακρίβεια - τονίζεται - οι υπερτιμολογήσεις προϊόντων λαϊκής κατανάλωσης και υπηρεσιών δε γίνονται τυχαία. Αυτό το δρόμο ανοίγει η ΟΝΕ, το μεγάλο κεφάλαιο, τα μονοπώλια, που σημαίνει κέρδη γι' αυτούς, λιτότητα για το λαό. Τα διάφορα μποϊκοτάζ της αγοράς, μόνο άλλοθι μπορούν να δώσουν σ' αυτή την πολιτική».

Το σωματείο τονίζει ότι αυτό που απαιτείται είναι η συνολική απόρριψη αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής. «Οι εργαζόμενοι - συνεχίζει - δεν πρέπει να επαναπαυτούν. Ο δρόμος είναι η οργανωμένη πάλη, η συμμετοχή στα σωματεία, η στήριξη της ταξικής αγωνιστικής γραμμής στο συνδικαλιστικό κίνημα».

Σ' ό,τι αφορά τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές το σωματείο τονίζει ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να «στείλουν μήνυμα καταδίκης των αντιλαϊκών πολιτικών καταψηφίζοντας τους συνδυασμούς των κυβερνητικών εκπροσώπων, της ΝΔ και του ΣΥΝ, που θέλουν να συνδιαμορφώνουν μια Τοπική Αυτοδιοίκηση που να υπηρετεί αυτές τις αντιλαϊκές κατευθύνσεις και πολιτικές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ