Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β΄ - Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
Ντέρμπι κορυφής στον Ταύρο

Στον Ταύρο θα γίνει το μεγάλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Σήμερα στις 5 μ.μ. ο Φωστήρας έχοντας στον πάγκο του για πρώτη φορά τον Νίκο Κουρμπανά θα υποδεχτεί την Καλλιθέα σε ένα ντέρμπι κορυφής, αφού οι δυο μονομάχοι είναι συγκάτοικοι στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Η αυλαία της αγωνιστικής που αρχίζει σήμερα θα ολοκληρωθεί δυο ώρες αργότερα στο γήπεδο των προσφυγικών στην Πάτρα, όπου ο Πατραϊκός του Ανδρέα Μιχαλόπουλου θα υποδεχτεί τον Εθνικό Αστέρα.

Το αυριανό «κυρίως πιάτο» περιλαμβάνει τις εξής συναντήσεις: Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τη φιλόδοξη Κασσάνδρα, ενώ στην Καλαμάτα η «μαύρη θύελλα» θα αντιμετωπίσει τη δυνατή Χαλκηδόνα. Στο Αίγιο έχουμε το ντέρμπι των ουραγών ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Καβάλα. Στον Πύργο ο Πανηλειακός θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στο Βύρωνα θα αναμετρηθούν Αθηναϊκός και Σέρρες. Τέλος, στην Καλαμαριά θα συγκρουστούν οι δυο Απόλλωνες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Ολοι οι αγώνες αρχίσουν στις 5 μ.μ.

  • Για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θα έχουμε τις παρακάτω συναντήσεις: Σήμερα: Εθνικός-Εργοτέλης. Αύριο: Ναυπακτιακός-Ποσειδώνας Νέων Πόρων, Χανιά-Αγ. Δημήτριος, Λεβαδειακός-Βύζας, Λάρισα-Τρίκαλα, Αχαρναϊκός-Κιλκισιακός, Λεωνίδιο-Αγ. Νικόλαος, Θρασύβουλος-Αγρ. Αστέρας. Τετάρτη: Νίκη Βόλου-Καστοριά, Λύκοι-Μαρκό. Ολοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 5 μ.μ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ