Πέμπτη 3 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΕΦΑ
«Τριπλέτα»... πρόκρισης

Στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, ρίχνονται σήμερα τέσσερις ελληνικές ομάδες. Οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ηρακλής, αποτελούν τα φαβορί για την κατάκτηση των εισιτηρίων στους επαναληπτικούς με Λίτεξ Λόβετς, Λεϊσόες και Ανόρθωση, αντίστοιχα, ενώ η Ξάνθη θα κυνηγήσει μια αξιοπρεπή εμφάνιση κόντρα στη Λάτσιο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΙΤΕΞ ΛΟΒΕΤΣ (21.30, ΕΤ-1)

«Πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά πρέπει να σεβαστούμε τόσο τους αντιπάλους μας όσο και τους εαυτούς μας, προκειμένου να πάρουμε το εισιτήριο, αλλά και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο». Αυτό ήταν το μήνυμα που προσπάθησε χτες να περάσει στους «πράσινους» ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Φερνάντο Σάντος, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τη βουλγαρική ομάδα, την οποία το «τριφύλλι» είχε νικήσει εκτός έδρας με 1-0. Απόντες από το παιχνίδι θα είναι οι Κωνσταντινίδης και Γκούμας, ενώ ο Λυμπερόπουλος έμεινε εκτός αποστολής.

ΠΑΟΚ - ΛΕΪΣΟΕΣ (19.00, ΕΤ-1)

Αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ του αγώνα της Πορτογαλίας (2-1) και θα πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, παρουσιάστηκε στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αγγελος Αναστασιάδης. Ο Μακεδόνας τεχνικός, πάντως, επισήμανε πώς δεν πρέπει να υποτιμήσουν τους αντιπάλους τους, όπως παραδέχτηκε ότι συνέβη στον πρώτο αγώνα. Απόντες από την αναμέτρηση θα είναι οι Σπάσιτς, Ζαβαντίας και Χασιώτης. Αμφίβολος είναι ο Ουντέζε.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ (20.30, ΑΛΦΑ)

Διπλός είναι ο στόχος για τον Ηρακλή στην Κύπρο, σύμφωνα με τον προπονητή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος, δήλωσε πώς στόχος της ομάδας του δεν είναι μόνο η πρόκριση, για την οποία όπως επισήμανε οι παίχτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά και μια καλή εμφάνιση «Στόχος μας είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο. Μας ενδιαφέρει, βέβαια να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα δώσει βαθμούς την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά. Παρ' όλα αυτά επέστησε την προσοχή στους παίχτες του, αφού όπως ανέφερε: «Το 4-2 του πρώτου αγώνα, δε μας εξασφαλίζει τίποτα».

ΞΑΝΘΗ - ΛΑΤΣΙΟ (20.30, ΑΛΦΑ - παράλληλη σύνδεση)

Αποφασισμένοι να νικήσουν εντός έδρας τους Ιταλούς προκειμένου να ανέβει το «πρεστίζ» της ομάδας που «έπεσε» μετά το βαρύ 4-0 του εκτός έδρας αγώνα, δηλώνουν οι παίχτες και ο προπονητής της Ξάνθης. «Η εξέλιξη του πρώτου αγώνα, δεν ήταν αυτή που περιμέναμε, με αποτέλεσμα να έρθει αυτό το βαρύ σκορ. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε μια νίκη η οποία θα δώσει πρεστίζ στην Ξάνθη», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καραγεωργίου. Αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τη Λάτσιο είναι οι Ζωγραφάκης και Ραμπαριβονί που είναι ανέτοιμοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ