Παρασκευή 4 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΛΕΪΣΟΕΣ 4-1
Αυτό που ήθελε

«Διάνα» στο διπλό στόχο που είχε θέσει πριν την αναμέτρηση με τη Λεϊσόες, δηλαδή να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ πετυχαίνοντας παράλληλα πολλά γκολ, έκανε χτες ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο «Δικέφαλος» επικράτησε στην Τούμπα των Πορτογάλων με 4-1 ανατρέποντας την ήττα με 2-1. Κυρίως στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου και καθ' όλη τη διάρκεια της επανάληψης, οι Θεσσαλονικείς, έκαναν στο γήπεδο ό,τι ήθελαν χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Ωστόσο, από αυτές «καρποφόρησαν» οι τέσσερις με πρωταγωνιστές τους Σαλπιγγίδη (13'), Οκκά (15', 79') και Κουτσόπουλο (57'). Οσον αφορά στους φιλοξενούμενους, λίγες ήταν οι στιγμές που μπόρεσαν να «καρδιοχτυπήσουν» τον πολύ ανώτερό τους ΠΑΟΚ. Το μόνο που κατάφεραν προκειμένου να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τη συντριβή τους, ήταν να μειώσουν με τον Πέντρας (82'), σε μια φάση όπου ο αντικαταστάτης του τραυματία Πουρλιοτόπουλο βρέθηκε μακριά από την εστία του.

Ο Γερμανός διαιτητής Στάιμπερ «κιτρίνισε» τους Ουντέζε (2')- Γκουέρα (10'), Μπρίτο (40') και Νενέ (45').

ΠΑΟΚ: Πουρλιοτόπουλος (26' Τοχούρογλου), Φουτσίνι, Αμπονσά, Ουντέζε, Κουτσόπουλος, Κουκέλκα, Μάρκος, Καφές, Οκκάς (88' Γιασεμάκης), Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης (68' Φρούσος).

ΛΕΪΣΟΕΣ: Λουί Μάρκος, Χοσέ Αντόνιο, Νούνιο Σίλβα, Μάρκο Αλέσιο, Νένε, Γκουέρα, Αμπίλιο, Μπρούνο Τσίνα, Μπρίτο (78' Πέντρας), Ζαμοράνο (78' Εντουάρντο), Ντετίνιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ