Σάββατο 5 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Τηλεόραση
Στο «τραμ» της αγωγής

Απάντηση στον υπουργό Πολιτισμού Ευάγγελο Βενιζέλο δίνει ο ΣΚΑΪ μέσα από τα «μηνύματά» του για το «Τραμ» που συνεχίζονται να μεταδίδονται από το ραδιοφωνικό σταθμό. Ο ραδιοφωνικός σταθμός έδωσε και με ανακοίνωσή του «απάντηση» στην προκλητική συμπεριφορά του υπουργού που με αγωγή που κατέθεσε κατά του ραδιοφωνικού σταθμού «για προσβολή της προσωπικότητάς» του ζητούσε αποζημίωση ύψους 700 εκατομμυρίων δρχ.

Ο ΣΚΑΪ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατανοεί τη «δυσχερή θέση» και τον «πανικό» του υπουργού Πολιτισμού. Ωστόσο, όπως τονίζεται, τα ΜΜΕ έχουν στόχο την αυστηρή κριτική της εξουσίας. Ο υπουργός Πολιτισμού «καλυπτόμενος από την ασυλία του, απαξιεί να απαντήσει στα απλά ερωτήματα κάθε πολίτη». Η εξουσία, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «φθείρει και η αλαζονεία αποκόπτει από την πραγματικότητα».

Τον υπουργό Ευάγγελο Βενιζέλο κάλυψε χτες με δηλώσεις του ο υπουργός Τύπου Χρήστος Πρωτόπαππας. Οταν ένας υπουργός, όπως είπε, αλλά και κάθε πολίτης βάλλεται για «ευαίσθητα θέματα που έχουν να κάνουν με την αξιοπρέπειά του» και για θέματα που αφορούν την οικονομική διαχείριση, «είναι λογικό ότι θα υπερασπίσει τον εαυτό του, με τον τρόπο που ο ίδιος θα θεωρήσει πρόσφορο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ