Τρίτη 8 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Παναγιώτης Σαλπέας
Παναγιώτης Σαλπέας
Φωτ.

Για τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΛΠΕΑ:

Αξέχαστε Παναγιώτη! Αν ήσουν κοντά μας αυτές τις μέρες η φωνή σου θα ακουγόταν πάλι στις γειτονιές και τους τόπους δουλιάς του Πειραιά.

Οι αγώνες σου για να βρουν λύση τα οξυμένα προβλήματα του Πειραιά ήταν και είναι και δικές μας αγωνίες και παίρνοντας κουράγιο από τη θύμησή σου, παλεύουμε για την εκπλήρωση των ιδανικών σου, που είναι και δικά μας οράματα.

Στην ιερή σου μνήμη προσφέρω 180 ευρώ στον «Πειραιά-Αναγέννηση».

Νίκος Σ. Φαρμάκης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αδελφού μου ΝΙΚΟΥ ΟΤΑΠΑΣΙΔΗ, μέλους του ΚΚΕ και της συμπεθέρας μου ΠΕΛΑΓΙΑΣ ΦΙΛΕΛΕ, προσφέρω, μέσω της Δημοτικής Ομάδας Καλλιθέας, 100 ευρώ για τις εκλογές.

Στέφανος Οταπασίδης

* * *

Σήμερα 8 Οκτώβρη κλείνει ένας χρόνος από το θάνατο του αγωνιστή ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ.

Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Η σύζυγος Αγγελική Καινούργιου

* * *

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Βύρωνα της ΠΕΑΕΑ προσφέρει 50 ευρώ στην «Ενωτική Παμβυρωνιώτικη Δημοτική Κίνηση» για τον εκλογικό αγώνα, στη μνήμη της ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, που έκλεισαν 3 μήνες από το θάνατό της.

* * *

Στη μνήμη της θείας μου ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ χήρας Δημητρίου ΣΟΥΜΑΛΑ, η οποία κηδεύτηκε την 1η Οκτώβρη 2002 στο Βύρωνα και του συζύγου της μπαρμπα - ΜΗΤΣΟΥ, ο οποίος ως το θάνατό του πρόσφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες στο ΚΚΕ, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Βύρωνα 20 ευρώ στο ΚΚΕ.

Χρήστος Σουμαλάς

  • Επίσης στη μνήμη της Βασιλικής χήρας Δημητρίου Σουμαλά, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και βετεράνου κομμουνιστή, και αντί για στεφάνι στον τάφο της, ο Γιώργος Στυλιανός προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Βύρωνα.

Νίκος Οταπασίδης
Νίκος Οταπασίδης
* * *

Στις 7 Οκτώβρη συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από το θάνατο του πατέρα μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΛΑΜΑ. Στις 8 Οκτώβρη συμπληρώνονται 14 χρόνια από το θάνατο της μητέρας μου ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΜΑΛΑΜΑ.

Στη μνήμη τους καθώς επίσης στη μνήμη του αδελφού μου ΓΙΩΡΓΟΥ, προσφέρω 30 ευρώ στη «Δημοκρατική Μέριμνα», 25 ευρώ στη «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Χαϊδαρίου» και 25 ευρώ στην ΚΟΒ Εδαφικής Χαϊδαρίου.

Γιάννης Μαλαμάς, Χαϊδάρι

* * *

O Γιώργος και η Ευλαμπία Φωτιάδη προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα στη μνήμη των νεκρών αδελφών τους: ΒΑΣΙΛΗ ΔΟΥΣΜΠΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΖΑΡΑΚΗ, ΤΑΣΟΥ ΔΟΜΑΛΗ και ΚΑΤΙΝΑΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΟΥ.

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου μου ΤΑΣΟΥ ΔΟΜΑΛΗ προσφέρω στο ΚΚΕ για τον εκλογικό αγώνα 15 ευρώ.

Η γυναίκα του Κατερίνα Δόμαλη


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ