Τρίτη 8 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
Τηλεόραση
Στάσεις εργασίας στην ΕΡΤ

Για τρίτη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η ΠΟΣΠΕΡΤ πραγματοποιεί στην ΕΡΤ στάσεις εργασίας, με αίτημα την καταβολή του επιδόματος εξομάλυνσης. Η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει εξαγγείλει δύο τρίωρες στάσεις εργασίας για σήμερα από τις 12.00 μέχρι τις 15.00 και από τις 20.00 έως τις 23.00. Αύριο, Τετάρτη, θα πραγματοποιήσει δύο τετράωρες στάσεις εργασίας από τις 11.00 έως τις 15.00 και από τις 20.00 μέχρι τις 24.00. Να σημειωθεί ότι οι νέες στάσεις εξαγγέλλονται στην «καρδιά» της προεκλογικής περιόδου και σε ώρες (22.00-24.00) που έχουν προγραμματιστεί εκπομπές για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

Με τις κλιμακώσεις των κινητοποιήσεων φαίνεται πως η «κόντρα» των συνδικαλιστών της ΕΡΤ με τον πρόεδρο της εταιρίας Αγγελο Στάγκο συνεχίζεται. Η ΠΟΣΠΕΡΤ πραγματοποιεί τις κινητοποιήσεις, διεκδικώντας το επίδομα εξομάλυνσης και την εφαρμογή, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, της ΣΣΕ.

Στη χτεσινή της ανακοίνωση για άλλη μια φορά βάλλει κατά της διοίκησης της ΕΡΤ, μιλώντας για «έλλειψη ουσιαστικού διαλόγου» και για «ταχυδακτυλουργικά επιχειρήματα κάποιων υπηρεσιακών παραγόντων», που «μάταια προσπαθούν να θέσουν σε αμφισβήτηση ακόμη και την ύπαρξη του αιτήματος».

Η ΠΟΣΠΕΡΤ δε συμπεριλαμβάνει στα αιτήματά της θέματα που αφορούν στην καθυστέρηση οφειλών. Η συνδικαλιστική παράταξη ΕΣΚΕΡΤ ζητά την καταβολή των πρόσθετων οφειλομένων αποδοχών στους τακτικούς υπαλλήλους της ΕΡΤ. Ζητά, επίσης, την προσαρμογή των αποδοχών στα νέα μισθολόγια, αφού η μη προσαρμογή έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των αποδοχών των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ