Κυριακή 13 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Φιλανθρωπία και πολιτική

Είμαστε κάτοικοι του Γκύζη, της ενορίας του Αγίου Στυλιανού. Στη γειτονία μας υπάρχει ένα γηροκομείο το οποίο ανήκει στην Αρχιεπισκοπή. Διευθύνεται από τον παπά και το Διοικητικό του Συμβούλιο.

Την προηγούμενη Τετάρτη στη «Λαϊκή» αγορά, ένα κλιμάκιο, από φιλάνθρωπους του γηροκομείου μοίραζε προεκλογικό υλικό της υποψήφιας δημάρχου Αθήνας Ντ. Μπακογιάννη, σε όποιους νόμιζε ότι ήταν δικοί τους, προς μεγάλη γιούχα και πλάκα των ανθρώπων, που τους έλεγαν ότι δεν ανήκουν σ' αυτούς.

Κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα, αυτοί οι φιλάνθρωποι μας κτυπάν την πόρτα και μας ζητάνε ενίσχυση στον έρανο «Αγάπης». Αυτοί λοιπόν οι κύριοι δεν περιορίζονται στη δουλιά τους μόνο, δηλαδή στο γηροκομείο, αλλά «πολιτικολογούν κιόλας», τάζοντας θέσεις και διάφορα ρουσφέτια στους ανθρώπους της γειτονιάς.

Θέλουμε να μάθουμε τι θέση παίρνει ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος πάνω σ' αυτό το θέμα. Αυτοί οι κύριοι ενεργούν από μόνοι τους ή είναι γραμμή της Αρχιεπισκοπής; Η φιλανθρωπία λοιπόν έχει χρώμα; Ποιος τους έχει εξουσιοδοτήσει;

Επειδή λοιπόν για όλα αυτά τα παραπάνω που αναφέρουμε είναι ανάξιοι να ονομάζονται φιλάνθρωποι, εμείς την Κυριακή 13 του μήνα θα τους απαντήσουμε με τον δικό μας τρόπο, ψηφίζοντας τη «Συμπαράταξη για την Αθήνα» με υποψήφιο δήμαρχο τον Σπύρο Χαλβατζή.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Ενορίτες του Αγίου Στυλιανού Γκύζη


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ