Παρασκευή 5 Νοέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
Μελωδικές διαδρομές

 

Δυο συναυλίες στη «Σφεντόνα» θα δώσει ο Μίλτος Πασχαλίδης
Δυο συναυλίες στη «Σφεντόνα» θα δώσει ο Μίλτος Πασχαλίδης
«Οσοι παρακολουθούν τις συναυλίες μας, έρχονται για να χορέψουν και να χαρούν», δηλώνει ο Κουβανός τρομπετίστας Χεζούς Αλεμανί, ψυχή του συγκροτήματος «Κουμπανίσμο», που σήμερα (10.30μμ) δίνει την τρίτη και τελευταία συναυλία του στη «Χώρα» (Αμοργού 20, Κυψέλη). Μια ακόμη «φλεγόμενη» βραδιά, παραδομένη στους ρυθμούς της Κούβας, από 14 περίφημους μουσικούς, που υπόσχονται ένα ακόμη ξέφρενο πάρτι.

  • «Τραγούδια με τους φίλους μου» τιτλοφορούνται οι δύο συναυλίες, που πραγματοποιεί σήμερα και αύριο (10.30μμ), στη «Σφεντόνα» της οδού Αλεξάνδρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης. Μια μουσική διαδρομή στη δεκάχρονη δισκογραφική του πορεία, με τραγούδια από την εποχή των «Χαΐνηδων» μέχρι ανέκδοτα κομμάτια, που θα συμπεριληφθούν στον επόμενο δίσκο του. Πολλοί αναμένεται να είναι οι φίλοι και ομότεχνοι του ταλαντούχου τραγουδοποιού, που θα βρεθούν στο πλάι του, όπως οι Δ. Τσακνής, Λ. Μαχαιρίτσας, Β. Γερμανός, Β. Παπακωνσταντίνου κ.ά.
  • Με ερμηνευτές τους Μαρία Δημητριάδη και Γιάννη Θωμόπουλο, το «Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής» του Δήμου Αθηναίων θα δώσει συναυλία αύριο (8.30μμ), στο Αθηναϊκό Δημοτικό Θέατρο (Τιμοκρέοντος 6α, Αγ. Σώστης), σε διεύθυνση του Τάσου Χαλκιά. Είσοδος ελεύθερη.
  • Μια και μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα πραγματοποιεί, σήμερα (10.30μμ), στο «Αν» κλαμπ, το συγκρότημα «Nick and the Backbone» του Ν. Ντουνούση, από τους σπουδαιότερους κιθαρίστες των μπλουζ (πρώην μέλος των «Blues Wire»). Στον ίδιο χώρο, αύριο (10.30μμ), θα εμφανιστεί ο Δημήτρης Πουλικάκος και οι «Ασσοι του καράτε Νο 2», ενώ την Κυριακή (9μμ) διοργανώνεται το πρώτο φεστιβάλ χάρντροκ/πανκ μουσικής με τους «Velocity» κ.ά.
  • «Γέφυρες στην αρμενική παράδοση» από αύριο (8μμ) στο «Χαφ Νοτ» (Τριβωνιανού 17, Μετς), με τους Αρτάς Τερζιάν, Ζοζεφίνα Ορφανίδου και Δημήτρη Γούζιο. Στον ίδιο χώρο από σήμερα (11μμ) φιλοξενείται το κουιντέτο του ντράμερ Μπρους Κοξ.
  • Το σέρβικο συγκρότημα «Μπαλκάν Εξπρές» εμφανίζεται σήμερα (11μμ), στο «Ασαντέ» (Δαμάρεως 78, Παγκράτι). Στον ίδιο χώρο, αύριο φιλοξενούνται οι Ινδιάνοι «Τακιγιάκτα», ενώ την Κυριακή το μουσικό σχήμα «Περιστασιακό Ονειρο».
  • Σήμερα και αύριο, στη σκηνή «Φωνές» (Αρτέμωνος 9, Ν. Κόσμος) θα εμφανισθούν οι «Exis», ενώ αύριο (11μμ), στον «Αέρα» (κεντρική πλατεία Πετρούπολης) θα δώσουν συναυλία οι «Χερουβείμ ».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ