Πέμπτη 31 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Ψήφος μαζική, ταξική, αγωνιστική!

Ούτε λεπτό χαμένο. Κάθε εργαζόμενος του κλάδου πρέπει να ενημερωθεί για τις αρχαιρεσίες και τη σημασία που έχουν. Με αυτό το στόχο όλες οι δυνάμεις του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό, δίνοντας καθημερινά τη μάχη της ενημέρωσης σε κάθε γιαπί, σε κάθε εργοτάξιο της Αττικής.

Για να αναδειχτεί η ανάγκη ενός Συνδικάτου πιο μαζικού, που με σταθερό ταξικό προσανατολισμό θα μπορεί να δίνει ακόμα πιο αποτελεσματικούς αγώνες. Να αντιστέκεται με επιτυχία στην επίθεση κυβέρνησης, κεφαλαίου και Ευρωπαϊκής Ενωσης, στα δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων.

Μια επίθεση που όπως επισημαίνει ο «Πανοικοδομικός Ταξικός Ενωτικός Συνδυασμός» εντείνεται συνεχώς, «η ανεργία που ήδη άρχισε να δείχνει τα δόντια της, με την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών και άλλων μεγάλων έργων, θα οξυνθεί. Η εκμετάλλευση της εργατικής τάξης θα ενταθεί, πετσοκόβοντας ακόμα παραπέρα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, με αποτέλεσμα να γίνεται δυσκολότερη η ήδη μίζερη ζωή μας». Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης θα είναι η όξυνση εργατικής τάξης - κεφαλαίου, η ένταση του αυταρχισμού της κυβέρνησης μέσω της ενίσχυσης των κατασταλτικών μηχανισμών και των προσπαθειών χειραγώγησης του κινήματος. Για αυτό «πρέπει να πάρουμε τώρα τα μέτρα μας, να προετοιμαστούμε καλά, να οργανωθούμε σε κάθε χώρο δουλιάς, να δεθούμε περισσότερο με το Συνδικάτο μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ