Τετάρτη 6 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Δρόμοι» λαϊκοί

Η Μαριώ η Σαλονικιά, η εκφραστική ερμηνεύτρια του ρεμπέτικου, θα εμφανίζεται στο «Περιβόλι τ' ουρανού» (Λυσικράτους 19 και Αμαλίας 50, Πλάκα, τηλ. 210.32.22048). Από αύριο (9.30 μμ), με τους Γιώργο Τζώρτζη, Αφεντούλα Ραζέλη, Ζαχαρία Καρούνη, Σταυρούλα Μανωλοπούλου θα «ταξιδεύει» (εκτός Κυριακής και Δευτέρας) με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια. Τραγούδια που συνεχίζουν να συγκινούν. Ενα πανόραμα του ελληνικού τραγουδιού, χωρίς διακρίσεις ειδών, εποχών και δημιουργών. Επιμέλεια προγράμματος: Γιώργος Ε. Παπαδάκης.

  • Ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο οποίος με επιμονή, ήθος, ταλέντο υπερασπίζεται το λαϊκό τραγούδι, προσφέρει όμορφες βραδιές, στη «Μαγιοπούλα» (Οδεμησίου 9 και Βρυούλων, στην Καισαριανή). Παρουσιάζει δικά του τραγούδια και ανθολόγιο των σημαντικότερων συνθετών του λαϊκού τραγουδιού. Με τον Καισαριανιώτη δημιουργό εμφανίζονται οι: Αντιγόνη Μπούνα, Στέλιος Γαλανός, Γιώργος Ευθυμιάδης. (Για όλο το χειμώνα, Τετάρτη έως Σάββατο βράδυ και Κυριακές τα μεσημέρια).
  • «10 χρόνια χωρίς τον Γιώργο» τιτλοφορείται το μουσικό αφιέρωμα στον αξέχαστο λαϊκό συνθέτη Γιώργο Ζαμπέτα, που παρουσιάζουν οι Παντελής Αμπαζής και Μιχάλης Ζαμπέτας, στο «Πλατώ» (Γιάννη Αγγέλου 14, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ