Πέμπτη 7 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Τηλεόραση
Η ΕΤ 3 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Η ART 3, το πρωτοποριακό εγχείρημα της ΕΤ-3 που από πέρσι δίνει τη δυνατότητα φωνής και εικόνας σε ένα πολιτιστικό θεσμό όπως είναι το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης επιστρέφει και φέτος.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα το οποίο διερευνά τη δυνατότητα λειτουργίας ειδικού τηλεοπτικού προγράμματος για τον πολιτισμό. Από τις 8 έως τις 16 του Νοέμβρη θα καταγράφεται ο παλμός του Φεστιβάλ Κινηματογράφου με παρουσιάσεις, σχόλια, παραλειπόμενα, κριτικές ταινιών και ζωντανές συνδέσεις.

Οι τηλεθεατές του τρίτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τα φεστιβαλικά δρώμενα τις ημέρες της διοργάνωσης καθημερινά από τις 10.30 έως τις 13.30 από την ΕΤ-3. Η μονάδα εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΤ-3 θα εγκατασταθεί στο Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στην «καρδιά» των γεγονότων και θα μεταδίδει καθημερινά όλα όσα θα λαμβάνουν χώρα στην κινηματογραφική γιορτή της Θεσσαλονίκης. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και εκτενή αποσπάσματα από ταινίες μεγάλου μήκους, καθώς και μεγάλα αφιερώματα της ART3 στους σκηνοθέτες που θα τιμηθούν κατά τη διάρκεια του 43ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ