Τρίτη 12 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Μοιρασμένα συναισθήματα

Μοιρασμένα είναι τα συναισθήματα από τα αποτελέσματα των ελληνικών ομάδων στους άνδρες, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα, δύο είναι οι ομάδες που πανηγύρισαν τη νίκη από τις πέντε που έδιναν το «παρών» στις διοργανώσεις της «Γηραιάς Ηπείρου».

Ο Πανελλήνιος, που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετώπισε στα ίσια την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ομάδα του Μαγδεμβούργου, μόνο για είκοσι λεπτά περίπου, από την οποία τελικά γνώρισε την ήττα με 29-17 στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς.

Για τον γ' γύρο του Τσάλεντς Καπ, το Κιλκίς δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα, εντός έδρας από τη Βίβε Κίελσε από την Πολωνία με 25-22. Για την ίδια διοργάνωση, ο Φίλιππος πέτυχε σπουδαίας σημασίας νίκη επί της ελβετικής Σουρ με 29-22 και τώρα θα προσπαθήσει να διατηρήσει αυτή τη διαφορά στον επαναληπτικό. Για το Κύπελλο Κυπελλούχων, ο Ιωνικός πήρε μεν τη νίκη απέναντι στην Τουτούνσκι από την ΠΓΔΜ με 21-20, αλλά το μόλις ένα τέρμα δεν του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει από τώρα στην πρόκριση. Τέλος, ο Δούκας ηττήθηκε στο «Δαΐς» από τη Σαντεφγιόρντ με 23-21 και τώρα ελπίζει σε μια καλύτερη εμφάνιση στον επαναληπτικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ