Πέμπτη 14 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Επικίνδυνες αποστολές σε Τουρκία - Ισπανία

Δύσκολες αποστολές για τους δυο εκπροσώπους μας περιλαμβάνει η σημερινή 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ, που ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στη διοργάνωση, φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές Πίλσεν, ενώ ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ - ΑΕΚ (19.00)

Αλλιώς τον περιμένανε αυτόν τον αγώνα και αλλιώς ήρθαν τα πράγματα για τους «κιτρινόμαυρους». Ούτε ντέρμπι κορυφής, ούτε κρίσιμο παιχνίδι ούτε τίποτα από αυτά. Οι πέντε ήττες της Ενωσης κάνουν ακόμα και τη νίκη σήμερα να μοιάζει λίγη. Οσον αφορά τη βαθμολογία δηλαδή, γιατί ο Σάκοτα έχει άλλη γνώμη σχετικά με τα καλά μια ενδεχόμενης επιτυχίας στην Τουρκία. «Θα βελτιώσει την εικόνα μας και θα μας δώσει άλλον αέρα» τόνισε ο Ντράγκαν Σάκοτα που έχρισε την Εφές μια από τις τρεις ομάδες που θα δώσουν μάχη για την πρώτη θέση του ομίλου.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21.30)

Ενα παλιό γνώριμό τους θα βρουν αντιμέτωπο οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα το βράδυ στη Μαδρίτη. Ο Ντράγκαν Τάρλατς μετά την επιτυχημένη πορεία στον Πειραιά φέτος, καλείται να βρίσκεται στην απέναντι πλευρά. Ο Σούμποτιτς που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα κάλεσε τους παίκτες του να δείξουν μεγάλο πάθος για την επικράτηση, που θα τους βάλει σε τροχιά πρόκρισης... «Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε στη νίκη. Μια νίκη που θα μας βοηθήσει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να θα αποτελέσει ψυχολογική τόνωση για τη συνέχεια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ