Κυριακή 24 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Εν συντομία

Δροσιά, νεανικότητα και φωτεινότητα υπόσχονται στο δέρμα μας οι μάσκες με λαχανικά και φρούτα, μάσκες που θα παρασκευάσουμε μόνοι μας, όμως. Δεν έχουμε χρήματα για πέταμα. Εχουμε λοιπόν και λέμε: Πριν από όλα καθαρίζουμε καλά το πρόσωπό μας και έπειτα...:

Συνταγή: Α) Με δυο τρία λεπτά καρότα τριμμένα κι ένα κουτάλι αμυγδαλόλαδο φτιάχνουμε μια ζύμη που τη βάζουμε ανάμεσα σε δυο γάζες. Ξαπλώνουμε με τις γάζες ακουμπισμένες στο πρόσωπό μας. Β) Ανακατεύουμε έναν κρόκο αυγού με δυο τριμμένα καρότα. Απλώνουμε την κρέμα στο πρόσωπό μας και την αφήνουμε για είκοσι λεπτά.

Μάσκα από αγγούρι

Φτιάχνουμε μια κρέμα ανακατεύοντας σε χυμό αγγουριού, ένα κουτάλι κρέμα γάλακτος, ένα κουτάλι ροδόνερο και ένα κουταλάκι βενζόνιο. Απλώνουμε το μείγμα στο πρόσωπό μας και το αφήνουμε ένα τέταρτο.

Μάσκα από μήλο

Φτιάχνουμε μήλο πουρέ βρασμένο σε γάλα. Απλώνουμε το μείγμα χλιαρό στο πρόσωπό μας και μετά από είκοσι λεπτά το αφαιρούμε με ροδόνερο.

Μάσκα από κολοκύθι

Λιώνουμε σπόρους από κολοκύθι και τους ανακατεύουμε με αμυγδαλόλαδο. Το απλώνουμε στο δέρμα μας, το αφήνουμε ένα τέταρτο της ώρας και όσες από εμάς έχουν φακίδες ή σκληρό δέρμα θα δούμε καλά αποτελέσματα. Θαύματα φυσικά μην περιμένετε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ