Τετάρτη 20 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Γερό τεστ

Φιλικό... εξομοιωτής απόψε στη «Λεωφόρο» (ΕΤ-1, 21.00) για την Εθνική Ανδρών. Με το μυαλό να βρίσκεται στην κρίσιμη, επίσημου χαρακτήρα, αναμέτρηση του Μπέλφαστ απέναντι στη Β. Ιρλανδία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται απόψε το ΕΪΡΕ. Παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι ήρθαν με μια 11άδα... απουσίες (!) ο Ρεχάγκελ εκτιμάει ότι ο σκοπός του θα επιτευχθεί και θα δημιουργηθούν οι απαιτούμενες συνθήκες για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων.

Πάντως το αποψινό φιλικό θα διεξαχθεί σε κλίμα αντιπαράθεσης μεταξύ ΕΠΟ - προπονητή και μερίδας των ΜΜΕ. Αιτία η κριτική στη μεν ομοσπονδία για παραλείψεις και μεμπτά γεγονότα και στον προπονητή για ορισμένες (μη) επιλογές του.

Ο Ρεχάγκελ, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Αφήστε εμένα να αποφασίζω για τις κλήσεις των παικτών. Υλοποιώ τις σκέψεις μου σύμφωνα με τη δική μου φιλοσοφία. Τον Ζήκο τον παρακολούθησα σε έναν αγώνα στον οποίο η ομάδα του δεν ήταν καλή και αυτός είχε μέτρια απόδοση. Τους Γεωργιάδη και Καφφέ τους είδα με την Γκρασχόπερ και πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της Εθνικής. Ο Γκώνιας δεν πιστεύω ότι είναι κάτι καλύτερο από ό,τι ήδη διαθέτω. Οσο για τους Αμανατίδη, Παπαδόπουλο και Χιώτη, είναι σίγουρα χρήσιμοι στην Εθνική ομάδα, δεν ξέρω αν θα είναι στην αρχική ενδεκάδα, αλλά σίγουρα θα αγωνιστούν».

Οσο για κάποιες ανεπίτρεπτες ελλείψεις στον Αγ. Κοσμά ο Γερμανός εκλέκτορας είπε: «Το αθλητικό κέντρο που διαθέτουμε, μας ικανοποιεί. Πάντα υπάρχουν μικροπροβλήματα, αλλά αυτά συμβαίνουν. Δεν είναι τόσο σοβαρά, ώστε να δημιουργείται θέμα. Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν κανένα πρόβλημα, δεν έχουν διαμαρτυρηθεί για τίποτα και το κλίμα είναι πολύ καλό». Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής, Β. Χατζηαποστόλου, προσπάθησε να δικαιολογήσει καταστάσεις: «Υπήρχαν γεννήτριες για τους προβολείς, αλλά αφού δεν είχε νυχτώσει ακόμα, δε χρειάστηκε να τις χρησιμοποιήσουμε. Υπήρχε πρόβλημα ύδρευσης σε όλο το δίκτυο της περιοχής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ