Τρίτη 26 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
Τηλεόραση
Υποβάθμιση και παραβιάσεις

Προστασία ανηλίκων, σκηνές βίας, πλάνα αρχείου χωρίς επισήμανση, αλλά και η ποιότητα των εκπομπών, είναι μερικά από τα θέματα που θα βρεθούν στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Για ενδεχόμενες παραβιάσεις που αφορούν στις διατάξεις αυτές, έχουν κληθεί σήμερα σε ακρόαση εκπρόσωποι τηλεοπτικών σταθμών.

Στο μικροσκόπιο του ΕΣΡ για πρώτη φορά μπαίνει η εκπομπή του MEGA «Ακουσέ με» με την Τένια Μακρή και η εκπομπή του ALPHA «Μπορώ» με την Αννα Δρούζα. Το ΕΣΡ, συγκεκριμένα, «άνευ κλητεύσεως» θα συζητήσει για την εκπομπή «Ακουσέ με», θέτοντας ζήτημα υποβάθμισης εκπομπής.

Σε ακρόαση έχουν κληθεί εκπρόσωποι του τηλεοπτικού σταθμού ALTER για ενδεχόμενες παραβιάσεις, που αφορούν στην προστασία των ανηλίκων, σήμανση προγραμμάτων για την προστασία των ανηλίκων, στην ποιότητα των εκπομπών, αλλά και για την εκπομπή της Ανίτας Πάνια «Παρατράγουδα».

Εκπρόσωποι του ALPHA, εκτός για ενδεχόμενες παραβιάσεις στην εκπομπή «Μπορώ», έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις για πλάνα αρχείου χωρίς σήμανση, καθώς και για ενδεχόμενη προσβολή προσωπικότητας.

Συζήτηση, επίσης, θα γίνει στην ολομέλεια του ΕΣΡ και για παράνομη εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού του Νίκου Μαστοράκη «Radio Gold».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ