Τρίτη 26 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Στο Μιλάνο τα σπουδαία

Με τα περισσότερα βλέμματα να επικεντρώνονται στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» όπου η Μίλαν θα υποδεχτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (21.45 ΜΕΓΚΑ) για τον Γ` όμιλο, ανοίγει σήμερα η αυλαία της Β` φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δυο ομάδες έχουν κοινό στόχο το νικηφόρο ξεκίνημα αυτής της φάσης, αλλά ωστόσο πριν από τη σημερινή σπουδαία μάχη θα στερηθούν των υπηρεσιών δυο βασικών τους ατού. Για τους μεν γηπεδούχους δε θα αγωνιστεί ο Νέστα ενώ από τους Μαδριλένους θα λείψει ο Ρονάλντο λόγω ίωσης. Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου η ευχάριστη έκπληξη της πρώτης φάσης Λοκομοτίβ Μόσχας θα υποδεχτεί την Ντόρτμουντ (19.45).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχει και η κόντρα του Δ` ομίλου όπου η Λα Κορούνια θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο του Καμπιονάτο Γιουβέντους, ενώ στο άλλο παιχνίδι η επίσης έκπληξη της Α` φάσης Βασιλεία θα παίξει στην έδρα της με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τρόμαξαν με.. Αγικμπένι

Σε πολύ καλή κατάσταση έδειξε να βρίσκεται η Μακάμπι Χάιφα ενόψει της αναμέτρησής της με την ΑΕΚ για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αφού επικράτησε με 3-1 της Μακάμπι Πετάχ Τίβκα για την 10η αγωνιστική του ισραηλινού πρωταθλήματος. Πάντως οι «πράσινοι»... τρόμαξαν αρκετά όταν είδαν τον Αγικμπένι να αποχωρεί από το γήπεδο στα 40` τραυματισμένος στον αστράγαλο. Πάντως οι εξετάσεις που έκανε ο παίκτης χτες δεν έδειξαν κάτι σοβαρό και αναμένεται να μετάσχει κανονικά στην αποστολή που θα έρθει στην Αθήνα.

Αντίθετα, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού Σλόβαν Λίμπερετς ηττήθηκε με 2-1 για το πρωτάθλημα Τσεχίας από τη Σπάρτα Πράγας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ