Πέμπτη 5 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2
Προπόνηση στη βροχή

Χωρίς να αποδώσει σπουδαίο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε χτες στην Πάτρα από την Παναχαϊκή. Οι «ερυθρόλευκοι» που αγωνίστηκαν με πολλούς αναπληρωματικούς νίκησαν τους Αχαιούς με 2-0 και ουσιαστικά καθάρισαν από τον πρώτο αγώνα την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Αν και το παιχνίδι διεξήχθη υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες (συνεχή βροχή) ο Κάτανετς είδε τις ρεζέρβες της ομάδας να ανεβάζουν την απόδοσή τους στο Β` μέρος και τελικά να παίρνουν τη νίκη χάρις στα γκολ του Καστίγιο (67`) και του Χούτου (84`).

Στο πρώτο ημίχρονο οι πρωταθλητές ήταν χωρίς ρυθμό, αν και πήραν γρήγορα την πρωτοβουλία στο χώρο του κέντρου. Επιθετικά όμως, αν εξαιρέσει κανείς τη φάση του Αλβεζ στο 20' δεν υπήρξε κάτι καλύτερο, αφού η άμυνα των γηπεδούχων λειτουργούσε πολύ καλά κρατώντας τους Πειραιώτες μακριά από την περιοχή τους. Μάλιστα, λίγο πριν το μισάωρο η Παναχαϊκή ανέβασε την απόδοσή της περνώντας μπροστά.

Οι αλλαγές του Κάτανετς στην επανάληψη έδωσαν το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να κόψει το ρυθμό των παικτών του Ηλία Αρμόδωρου που είχαν μπει πιο δυνατά και από το 65' να πάρουν στον έλεγχό τους τον αγώνα. Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Μπριάκου είδαν οι Μπονάνι, Αμπελά, Στεφανής και Καστίγιο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μπαλτιμάς, Λυγνός, Βαβίλης, Μπαντάς (44' Γκουζιώτης), Ιωάννου, Στεφανής, Αμπελάς, Ιστιόλ (56' Στοΐνοβιτς), Κουτσοσπύρος (84' Παπαδόπουλος), Μορίνι, Μπονάνι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κατεργιαννάκης, Μπερμούδες, Αμανατίδης, Κωστούλας, Κόντης (62' Μαυρογενίδης), Πουρσανίδης, Καστίγιο, Νινιάδης, Ζιοβάνι, Οφορίκουε (46' Χούτος), Αλβες (46' Πατσατζόγλου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ