Παρασκευή 6 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Στο σφυρί ο Οκκάς;

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Γιαννάκη Οκκά να εγκαταλείπει τον ΠΑΟΚ για τα... μάτια κάποιου άλλου συλλόγου, προσπάθησε να βάλει χτες ο μάνατζερ του Κύπριου ποδοσφαιριστή, Κώστας Μπότος. Ο τελευταίος σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό έκανε λόγο για μεταγραφολογία που υπάρχει αυτή την περίοδο για τον παίκτη, αλλά κάτι τέτοιο θα πάρει σάρκα και οστά μετά από δυόμισι χρόνια, τότε που λήγει και το συμβόλαιό του με το «Δικέφαλο».

«Μεταγραφολογία υπάρχει. Σίγουρα μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες και κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη. Μέχρι τώρα δε μας απασχολεί κάτι τέτοιο. Το μόνο πράγμα που απασχολεί τον πελάτη μου, ο οποίος έχει 2.5 χρόνια συμβόλαιο, είναι να πετύχει τους στόχους του ΠΑΟΚ». Συμπληρώνοντας, χαρακτήρισε ως κακόβουλα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για συμφωνία με τον Ολυμπιακό αλλά και ομάδα από το εξωτερικό. «Οσα έχουν ειπωθεί, τόσο για συμφωνία με τον Ολυμπιακό, όσο και με ομάδα του εξωτερικού, είναι κακόβουλα και δεν ξέρω από πού πηγάζουν. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία ούτε του ποδοσφαιριστή ούτε και της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ τηρεί το συμβόλαιό του με τον Γιαννάκη Οκκά και γι' αυτό μπορώ να σας διαβεβαιώσω».

Μάλιστα, αυτό που μου έχει πει είναι ότι το πρώτο πράγμα που τον απασχολεί είναι να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ