Πέμπτη 2 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
Τηλεόραση
Το χρονικό μιας αγάπης

Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ και ο Ντάνι ντε Βίτο στην ταινία «Οι διδυμοι»
Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ και ο Ντάνι ντε Βίτο στην ταινία «Οι διδυμοι»
Το χρονικό ενός απαγορευμένου έρωτα ξετυλίγεται στην ταινία του Αντρέι Βάιντα «Μια αγάπη στη Γερμανία», που θα μεταδοθεί απόψε στις 00.30 από την ΕΤ-3. Σ' ένα χωριό της Γερμανίας, στη διάρκεια του B` Παγκοσμίου Πολέμου ζει μια Γερμανίδα με το γιο της, ενώ ο άνδρας της βρίσκεται στο μέτωπο. H Γερμανίδα θα ερωτευτεί έναν Πολωνό αιχμάλωτο πολέμου, ο οποίος εργάζεται σε καταναγκαστική δουλιά στο χωριό της. Ο παράνομος δεσμός τους δημιουργεί κινδύνους, όχι μόνο από την Γκεστάπο, αλλά και από τη στάση των συγχωριανών της. Ελπίζοντας ότι μπορεί να ξεχάσει το πάθος της για τον νεαρό Πολωνό, η Γερμανίδα θα πάει στο μέτωπο να βρει τον άνδρα της. Ομως ο έρωτάς της δεν μπορεί να σβήσει και θα γράψει στον Πολωνό ένα γράμμα, το οποίο όμως θα πέσει στα χέρια της Γκεστάπο. Ο Πολωνός θα συλληφθεί και η Γκεστάπο θα τον στείλει στην κρεμάλα. Μια συγκινητική ιστορία παράνομου έρωτα σε καιρό πολέμου, με απρόβλεπτες και τραγικές συνέπειες για τους δύο ερωτευμένους. Πρωταγωνιστούν η υπέροχη Χάνα Σιγκούλα και οι Μαρί Κριστίν Μπαρό και Αρμίν Μουελέρ Σταλ.

«Οι δίδυμοι». Αμερικανική κωμωδία σε σκηνοθεσία Αϊβαν Ράιτμαν. Δυο δίδυμα αδέλφια είναι εντελώς διαφορετικά στη φυσιογνωμία μεταξύ τους, έπειτα από ένα γενετικό πείραμα που τους έχουν κάνει. Ο ένας είναι ιδιοφυής γίγαντας και ο άλλος ένας κοντούλης κουτοπόνηρος απατεωνίσκος. Τα δυο τριανταπεντάχρονα αδέλφια δεν έχουν συναντηθεί ποτέ. Οταν όμως ο ένας ανακαλύπτει την ύπαρξη του άλλου, ξεκινούν ένα ταξίδι προκειμένου ν' αναζητήσουν τη μητέρα τους. Τον γίγαντα με το μυώδες κορμί ερμηνεύει ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ενώ τον κοντούλη αδελφό ο Ντάνι ντε Βίτο (ΣΤΑΡ 21.05).

«Οι δολοφόνοι». Γαλλική ταινία του Ματιέ Κασοβίτς. Ενας ηλικιωμένος επαγγελματίας δολοφόνος προσπαθεί να μάθει να βρει το διάδοχό του και πιστεύει ότι τον βρίσκει στο πρόσωπο ενός νεαρού μικροκακοποιού. Παίζουν οι Μισέλ Σερό, Ματιέ Κασοβίτς και Μεντί Μπενουφά (ΕΤ-1 23.30).

«Δεσμοί αίματος». Συγκινητική αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τέιλορ Χάκφορντ. Η ταινία καταγράφει την παράλληλη ιστορία και πορεία τριών νέων από την παιδική τους ηλικία μέχρι την ενηλικίωσή τους, τα προβλήματά τους και τις ανησυχίες τους. Η ιστορία των τριών νέων που ο καθένας έχει τη δική του τύχη, διαδραματίζεται με φόντο το Λος Αντζελες. Παίζουν οι Ντάμιαν Τσάπα, Τζέζε Μπορέγκο και Μπέντζαμιν Πρατ (MEGA 22.40).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ