Τετάρτη 11 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Πολύτιμη ισοπαλία

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε η αυλαία του 13ου ΦΙΝΑ ΚΑΠ που διεξάγεται στο Περθ της Αυστραλίας, για την Εθνική γυναικών, η οποία αναδείχτηκε ισόπαλη 8-8 με την Ιταλία. Η ισοπαλία αυτή κόντρα σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, όπως είναι οι Ιταλίδες θεωρείται πολύτιμη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Με το αποτέλεσμα αυτό και μία νίκη στη συνέχεια σε βάρος του Καναδά η Εθνική μας μπορεί να ανοίξει το δρόμο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τα επτάλεπτα του αγώνα ήταν (πρώτη η Εθνική μας).: 1-3, 3-2, 1-2, 3-1. Τα γκολ για την ελληνική ομάδα πέτυχαν οι: Κάντζου 3, Ασιλιάν 2, Ρουμπέση, Μωραΐτη, Κανελλοπούλου.

Ο Ελληνας τεχνικός Φώντας Μουδάτσιος, ιδιαίτερα ικανοποιημένος, μετά τη λήξη του παιχνιδιού δήλωσε: «Ξεκινήσαμε άσχημα, αλλά καταφέραμε να αλλάξουμε το παιχνίδι μας και μαζί τα δεδομένα. Ηταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι «γυρίσαμε» σταδιακά το παιχνίδι. Πλέον στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι με τον Καναδά, που είναι εξίσου σημαντικό. Η επιτυχία από την αποτυχία απέχουν ελάχιστα».

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Ρωσία νίκησε 9-7 τον Καναδά. Η Βαθμολογία: Ρωσία 2, Ιταλία 1, Ελλάδα 1, Καναδάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ