Πέμπτη 12 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
φωτ.

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΖΙΒΡΑ η ΝΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ, αντί για στεφάνι, προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση 150 ευρώ.

* Στη μνήμη του ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΖΙΒΡΑ, προσφέρω 30 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ και εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Χρόνης Δαμανάκης

* * *

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ η ΝΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ, μέλη, οπαδοί και φίλοι του Κόμματος προσφέρουν στο ΚΚΕ 1.000 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη του πατέρα μου ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΜΟΥΛΑΚΙΩΤΗ, προσφέρω 30 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Ο γιος του Δημήτρης Μουλακιώτης

* Στη μνήμη του φίλου μου ΣΠΥΡΟΥ ΜΟΥΛΑΚΙΩΤΗ, με την ευκαιρία της γιορτής του, προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτ.

Στη μνήμη του άντρα μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΙΑΚΟΥ, που πέθανε στις 20-12-1983, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η γυναίκα του Ιωάννα Λιάκου

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΙΚΟΥ, η συντρόφισσά του Περιστέρα προσφέρει 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ελληνορώσων, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ΣΠΥΡΟΥ ΒΟΡΤΕΛΙΝΟΥ, που πρόσφατα μας άφησε από τη ζωή, αφήνοντάς μας όμως τις αγωνιστικές του παρακαταθήκες, σύντροφοι και φίλοι του γιου του Μπάμπη, προσφέρουμε 140 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτ.

Στη μνήμη του συζύγου μου ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΟΥΣΟΥ και του ΤΑΚΗ ΚΑΡΟΥΣΟΥ, μαζί με τα παιδιά μας Δημήτρη και Νικολέττα, προσφέρουμε 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Φάρου Ν. Σμύρνης, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΠΑ, προσφέρουμε 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΕΛΤΑ του ΚΚΕ, για την οικονομική εξόρμηση.

ΨΩΜΙΑΔΟΥ ΛΙΖΑ
ΨΩΜΙΑΔΟΥ ΛΙΖΑ
Δημοκρατική Συνεργασία Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΕΛΤΑ.

***

φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου και αξέχαστου συζύγου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ (Ερμή), αγωνιστή της Εθν. Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ, που συμπληρώθηκαν 8 χρόνια από το θάνατό του, προσφέρω 40 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης του ΚΚΕ, για την οικονομική εξόρμηση.

Αγγελική Αγραφιώτου

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΧΡΗΣΤΟΥ και ΑΝΝΑΣ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, του αδελφού μου ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ και του γαμπρού μου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ, προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ ηλεκτρολόγων του ΚΚΕ, για την οικονομική εξόρμηση.

Κωνσταντίνος Μυλωνόπουλος

***

φωτ.

Αγαπημένη λατρευτή μου μητέρα ΕΛΙΣΑΒΕΤ (Λίζα) ΨΩΜΙΑΔΟΥ, στη μνήμη σου προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πετραλώνων Θησείου του ΚΚΕ, για την οικονομική εξόρμηση.

Κώστας Ψωμιάδης

***

Στη μνήμη του αδελφού μας ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΩΡΗ, που εκτελέστηκε από τους Γερμανούς στις 3 Μάη 1944 στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας μαζί με άλλους 50 πατριώτες αγωνιστές, προσφέρουμε 300 ευρώ, ως πρώτη δόση, μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Τα αδέλφια του Γιώργος, Λιλή

***

Στη μνήμη της γυναίκας του ΚΑΤΙΝΑΣ και του αδελφού του ΜΗΤΣΟΥ, ταγματάρχη του ΔΣΕ, που τον εκτέλεσαν οι χίτες στο Γύθειο, ο Ανδρέας Κωττής προσφέρει 20 ευρώ, ως πρώτη δόση, μέσω ΚΟΒ Λόφου Περιστερίου, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του συζύγου της ΣΤΕΦΑΝΟΥ και του αδελφού της, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, η Κατίνα Δημητρακόγιαννη προσφέρει 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ν. Ζωής Περιστερίου, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.


ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΖΙΒΡΑΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΖΙΒΡΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ