Τρίτη 17 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Χαμόγελα σε Ριζούπολη, Χαριλάου

Τη μοναξιά της κορυφής, απολαμβάνει από την Κυριακή ο Ολυμπιακός, ο οποίος αποδείχτηκε ο μεγάλος κερδισμένος της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής, η αυλαία της οποίας έπεσε χτες, με την εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Ηρακλή με 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι», όχι μόνο παρέμειναν στο δρόμο της νίκης καταβάλλοντας στη Ριζούπολη τον Πανιώνιο με 3-0, αλλά παράλληλα, κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις, τόσο με τον επιθετικό τους... αέρα, όσο και με την άμυνά τους που παραμένει μέχρι ώρας η καλύτερη στο πρωτάθλημα, με 4 γκολ στο παθητικό της, έναντι 8 του δεύτερου, στη σχετική λίστα, Παναθηναϊκού.

Την ίδια ώρα, με μεγάλες... ταχύτητες κινείται στην κούρσα του πρωταθλήματος και ο Αρης, ο οποίος στο μεγάλο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας πήρε μια πολύτιμη εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ με 2-0. Οσον αφορά στον Παναθηναϊκό, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ξάνθης, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες στην ακριτική πόλη με 0-0. Μάλιστα χτες, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Αγγελος Φιλιππίδης, παραδέχτηκε με δηλώσεις του πως το «τριφύλλι» δεν είναι το φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς, λέγοντας χαρακτηριστικά πώς «Αυτή τη στιγμή το πάνω χέρι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει ξεμπερδέψει με τη Θεσσαλονίκη, έχει βατό πρόγραμμα στο δεύτερο γύρο, ενώ ήδη βρίσκεται μπροστά στη βαθμολογία».

Στο μεταξύ, την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση που τη βοήθησε να αναζωπυρώσει την ελπίδα της παραμονής στην κατηγορία, πήρε η Παναχαϊκή, η οποία επικράτησε στην Πάτρα του Ακράτητου με 2-0. Στο μεταξύ, νικήτρια του τοπικού ντέρμπι της Νίκαιας ήταν η φιλοξενούμενη Προοδευτική, που επιβλήθηκε του Ιωνικού με 1-0. Ο πρόεδρος του Ιωνικού, Νίκος Κανελλάκης λίγες ώρες μετά τον αγώνα πήρε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία της ομάδας με το Γάλλο τεχνικό της ομάδας Ζαν Μισέλ Καβαλί και πλέον αναζητείται νέος προπονητής. Τα άλλα αποτελέσματα: Καλλιθέα - ΠΑΣ Γιάννενα 2-2, ΟΦΗ - Αιγάλεω 2-2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ