Κυριακή 12 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα κατορθώματα Λαλιώτη - Αβραμόπουλου

Αγαπητέ «Ρίζο», θα ήθελα, μέσα από τις στήλες σου, να καυτηριάσω την πολιτική του δημάρχου Αθηναίων Δ. Αβραμόπουλου, όσον αφορά την έκδοση αδειών για λειτουργία των μπαρ στην περιοχή του Θησείου.

Στη συγκεκριμένη λοιπόν περιοχή, τα διαπλεκόμενα συμφέροντα του Δήμου Αθηναίων και των ιδιωτών επιχειρηματιών (ιδιοκτητών και ενοικιαστών) των μπαρ και καφετεριών, οργιάζουν. Σε ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα αναπαλαιωμένα νεοκλασικά με επιχορηγήσεις του ΥΠΕΧΩΔΕ, έχουν μετατραπεί σε νυχτομάγαζα στην πλειοψηφία τους.

Και σε αυτό το σημείο πρέπει να στιγματίσουμε την αγαστή συνεργασία Λαλιώτη - Αβραμόπουλου, σε ό,τι αφορά τον πολιτισμό και τα εικαστικά, όπως αυτοί τα αντιλαμβάνονται και τα υπηρετούν.

Κατόπιν αυτών, θα ήθελα να δηλώσω δημόσια ότι πανηγυρικά δικαιώνεται ο υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας Λ. Αυδής, που τον στήριζε το ΚΚΕ, ο οποίος στις προεκλογικές του δηλώσεις είχε πει, πως τέτοιο πολιτισμό δεν επιθυμούμε. Ακόμα, είχε στιγματίσει τη στάση του δημάρχου Αθηναίων κ. Αβραμόπουλου και του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Κώστα Λαλιώτη, σχετικά με το θέμα των Ολυμπιακών Αγώνων και τις συνέπειες των έργων τους, για το ιστορικό Κέντρο της Αθήνας.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΜΙΓΟΣ
Θησείο, Αθήνα

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ