Σάββατο 4 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ` ΕΘΝΙΚΗ
Τα βλέμματα στην Κρήτη

Με τους αγώνες για την 17η αγωνιστική ανοίγει αύριο η φετινή χρονιά στη Γ' Εθνική και τα βλέμματα στρέφονται στην Κρήτη, όπου οι δύο από τους τρεις πρωτοπόρους αντιμετωπίζουν ομάδες από το νησί του Αιγαίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ποσειδώνας Νέων Πόρων αναμένεται να συνεχίσει την ανοδική του πορεία καθώς φιλοξενεί τη Λάρισα που προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αντίθετα, στην Κρήτη δοκιμάζονται τόσο οι Λύκοι που φιγουράρουν στη δεύτερη θέση του πίνακα όσο και ο Λεβαδειακός που βρίσκεται πίσω από τους Θεσσαλονικείς. Οι πρώτοι απέναντι στον Εργοτέλη και οι δεύτεροι απέναντι στα Χανιά.

Στα άλλα παιχνίδια που θα γίνουν επίσης αύριο (15:00), ο Θρασύβουλος αγωνίζεται απέναντι στην Καστοριά, ενώ ο Αγιος Δημήτριος φιλοδοξεί να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό.

Τέλος, δύο από τις ομάδες που υποδέχτηκαν μαζί με τις άλλες το νέο έτος, ο Εθνικός και τα Τρίκαλα αναμένεται να δημιουργήσουν προβλήματα στην αγωνιστική καθώς 19 Πειραιώτες κατέθεσαν προσφυγή ενώ τα Τρίκαλα ίσως να «διαλυθούν» την επόμενη βδομάδα. Πάντως οι πρώτοι καλούνται να αγωνιστούν απέναντι στη Νίκη Βόλου ενώ οι δεύτεροι με τον Αγροτικό Αστέρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ