Πέμπτη 16 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Παρελθόν ο Αλβες

Ολα σε μια σειρά φαίνεται πως μπαίνουν στον Ολυμπιακό. Η συνάντηση του προέδρου του συλλόγου αλλά και του προπονητή Σρέτσκο Κάτανετς, έγινε χτες το μεσημέρι και όπως δείχνουν τα πράγματα συζητήθηκαν και πάρθηκαν αποφάσεις για όλους και για όλα. Το πιο σημαντικό αυτής της περιόδου που διανύουμε, είναι ασφαλώς τα μεταγραφικά, όπου και εκεί φάνηκε η πρόθεση της διοίκησης να προχωρήσει στη μετακίνηση ενός ξένου παίκτη. Και ο λόγος είναι η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Γκάμπριελ Αλβες με τον Ολυμπιακό, κάτι που σημαίνει πως ανοίγει και μία θέση ξένου στην ομάδα.

Γνωστή είναι και η επιθυμία του Κάτανετς για την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός μέσου που αναμένεται να βοηθήσουν αρκετά την ομάδα. Αλλωστε, ακόμα δοκιμάζεται στο Ρέντη, ο Τζόνι Νόβακ και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σλοβένος είναι διστακτικός για την απόκτησή του. Απαντήσεις για όλα αυτά ίσως δώσει ο ίδιος ο προπονητής στη σημερινή συνέντευξη Τύπου (14:00).

Στα αγωνιστικά, συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην Ξάνθη. Θεραπεία έκαναν οι τραυματίες Καρεμπέ, Κωστούλας, Ελευθερόπουλος και ο Ζε Ελίας που ένιωσε σπασμούς στον αριστερό προσαγωγό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ