Κυριακή 26 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΚΕΨΕΙΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ

Αγαπητέ «Ρίζο»

Ο νόμος της ετεροδικίας...

Αρβανίτης Νίκος, Βούλα. Στη Βουλή των Ελλήνων (Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας, 5.12.02) ψηφίστηκε ένας κατάπτυστος νόμος από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ (με δυο - τρεις εξαιρέσεις), που ούτε λίγο ούτε πολύ λέει: «Σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω»! `Η προς το λαϊκότερο, «πήδησέ» μας, κύριε Αμερικάνε, πάτησέ μας με το αυτοκίνητό σου, μέθυσε στα μπαρ κι έλα ύστερα να μας δείρεις... ο νόμος μας σε προστατεύει. Ο νόμος της ετεροδικίας... Ας μην ξεχνάμε το στυγερό έγκλημα από το λοχία Αμερικάνο στο Καλαμάκι, που σκότωσε το δοξασμένο στρατηγό, αρχηγό του ΕΛΑΣ, Στέφανο Σαράφη, αλλά και τόσα άλλα μεγάλα εγκλήματα, γιατί έτσι το θέλησαν οι γραικύλοι Ελληνες, που ψήφισαν τους νομούς της ετεροδικίας.

Εκεί, λοιπόν, φτάσαμε, ύστερα από 50 χρόνια, να υπάρχουν Ελληνες που ψηφίζουν τέτοιους νόμους χωρίς να ντρέπονται. Και να κοιμούνται ήσυχοι, γιατί σαν αντιπρόσωποι του λαού έκαναν το καθήκον τους! Ντροπή τους. Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα... Σύντομα θα έρθει ο καιρός που θα ντρέπονται, όσοι από τους «σοσιαλιστές» αντιπροσώπους του λαού και όσοι από τους εθνικόφρονες νεοδημοκράτες έβαλαν τις υπογραφές τους. Κάποτε και τα παιδιά τους θα τους οικτίρουν.

«Εάλω το κράτος»

Ηλίας Απόστολος. Ανομήματα, αμαρτήματα, αδικήματα, εγκλήματα, πολλά συμβαίνουν κατά τη διοίκηση που ασκούν τα κυβερνητικά και διοικητικά όργανα του κράτους. Κακή και μη χρηστή διοίκηση, είναι ο κανόνας.

Εχει επικρατήσει σε όλη την ελληνική επικράτεια η πλήρης ατιμωρησία των παραβατών των νόμων, αυτών που ασκούν κυβερνητική διοίκηση ως εντεταλμένα όργανα του κράτους. Ουδείς που παρανομεί ή κακοδιοικεί αποβάλλεται, απολακτίζεται, απορρίπτεται από την κυβερνητική και διοικητική δομή του κράτους...

Η ατιμωρησία που επικρατεί έχει αποθρασύνει πλήρως τους παραβάτες του Συντάγματος και των νόμων. Γι' αυτό έχουμε, ήδη, φθάσει και έχουμε εισέλθει σε καθεστώς γενικευμένης δημόσιας διαφθοράς και ηθικής σήψης. Εάλω το κράτος!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ