Παρασκευή 31 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Επιστροφή Τσάρτα στην ΑΕΚ;

Ξανά στην ΑΕΚ, έστω και εάν χρειάστηκε να περάσει ένα βράδυ από Λεωφόρο Αλεξάνδρας, φαίνεται να οδεύει πλέον ο Βασίλης Τσάρτας. Ο Ναουσαίος παίκτης μετά την ολονύχτια αλλά συνάμα άκαρπη συνάντηση που είχε με τους διοικούντες του «τριφυλλιού», φέρεται να δέχτηκε εγγυήσεις από τον προσωρινό πρόεδρο της Ενωσης Γιάννη Γρανίτσα για εξόφληση και την άμεση καταβολή των χρημάτων που του οφείλονται και όλα δείχνουν ότι και αυτό το σίριαλ θα έχει αίσια κατάληξη, όπως αυτό του Νικολαΐδη. Σε δηλώσεις του πριν τη χτεσινή προπόνηση ο Ντούσαν Μπάγεβιτς άφησε να εννοηθεί ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη. «Εχω πληροφορίες ότι είναι κοντά, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Γνωρίζω ότι γίνονται συζητήσεις αυτήν την ώρα. Αλλά ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα» είπε ο Ντούσκο.

Πάντως πριν από αυτό είχε προηγηθεί η συζήτηση του διεθνούς παίκτη με τον Αγγελο Φιλιππίδης κατά την επιστροφή του παίκτη από την Κύπρο με την Εθνική ομάδα. Παρ' όλα αυτά, μετά από πολλές ώρες δεν μπόρεσε να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο θέμα της διάρκειας του συμβολαίου, αφού οι «πράσινοι» ζητούσαν να έχει διάρκεια έξι μήνες και ο παίκτης αντιπρότεινε ενάμιση χρόνο.

Οσον αφορά στην κλήρωση του Κυπέλλου ο «Ντούσκο» τόνισε ότι η ΑΕΚ χρειάζεται να δείξει καλό πρόσωπο για να πάρει την πρόκριση: «Ο Πανιώνιος πάει πολύ καλά. Είναι μια ομάδα που παρουσιάζεται δυνατή στο πρωτάθλημα και έχει αξία. Είναι δύσκολο να πούμε ποιος θα προκριθεί. Αλλά η σοβαρή ΑΕΚ μπορεί να περάσει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ